NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Realizujeme dodávky nerezových výpalků v jakémkoliv provedení, dle požadavků zákazníka.

Práce: -zámečnické -svářečské

Společnost BUENO empresa s.r.o. zajišťuje dodávky výrobků, které vyrábí na soustružnických automatech i tradičních soustruzích podle specifikací a výkresů zákazníka.

Uniron s.r.o 30 let kvality a spolehlivosti. Firma UNIRON s.r.o. je synonymem pro kvalitní kovovýrobu. Naše 30letá tradice nás řadí mezi nejuznávanější strojírenské firmy. Díky spolupráci s renomovanými partnery z České republiky i zahraničí jsme se stali pilířem ve strojírenském oboru. Zabýváme se zejména kovovýrobou pro automobilový, ...

Společnost STEEL-ER Kuzník - Majer s.r.o. je mladá a dynamická firma, která se zabývá kovovýrobou. Vyrábíme brány, ploty, kovové prvky pro vaše interiéry i exteriéry, kovový nábytek, schdiště, zábradlí a ocelová konstrukce pro různé typy staveb. Poskytujeme komplexní služby od výroby po montáž a servis v oblasti kovovýroby.

Výroba: - kovové konstrukce - strojní zařízení - kovodělné výrobky Kovoobrábění: - soustružení na CNC strojích - frézování - vyvrtávání - broušení na kulato - dělení ocelových materiálů i neželezných kovů Pobočka: STŘEDISKO FRYČOVICE: Fryčovice 675 739 45 FRYČOVICE EMAIL: technosvar@technosvar.com TEL: +420 558 441 ...

Výroba, kovovýroba, stojírenská výroba: - komponenty pro dopravní prostředky (okna, dveře, police, mezistěny, zvedací plošiny pro imobilní cestující) - součásti vagónů, vozů metra, tramvají, autobusů. Řemeslnické práce: - kovoobrábění - zámečnické - svářečské.

Zateplování panelových a bytových domů. Kontaktní zateplovací systém. Foukaná celulózová izolace. Výroba nerezových přístřešků.

Společnost CHAMPA KOVO s.r.o. zajišťuje zámečnickou výrobu.

Strojírenská výroba: -třískové obrábění -zámečnické a svářečské práce -výroba-strojní díly a součásti, kovové konstrukce, kotle, kontejnery -kovovýroba -kovové dílce pro výrobu nábytku, stolové nohy, podnože -soustružení -frézování -CNC obrábění.

Strojní a technologické montáže, montáž, servis: - průmyslové čerpadla. Zámečnické práce a výrobky. Výroba: - lehké ocelové konstrukce.

Společnost Al&Sl welding s.r.o. zajišťuje svařování hliníku, nerezové oceli, obrábění. Ve strojírenství zajištění kompletního výrobního procesu od nákupu materiálu, dělení, obrobení, svařování, broušení až po povrchovou úpravu. MIG/MAG, TIG, Laser.

Otevírání, opravy a prodej trezorů. Zámečnictví - klíčová služba - výroba klíčů. Prodej a montáž zámků, kování, bezpečnostních vložek, dveřních zavíračů aj. Zámečnické práce v oblasti mechanického zabezpečení objektů. Nouzové otevírání dveřních zámků. E-shop.

Služby: - řezání laserem - popis laserem - gravírování - řezání plastů - kovoobrábění

Řemesla, služby - lisování - zámečnické práce - kovovýroba Výroba, konstrukce - lisovací nástroje

Topenářské a vodoinstalatérské služby. Zámečnické práce.

Společnost Matkov, s.r.o. provádí řezání plazmou, řezání vodním paprskem, dělení materiálu.

Pokud hledáte společnost, která vám dodá kovové konstrukce a výrobky z nejlepších materiálů a s nejmodernějšími technologiemi, pak je Temohpab s.r.o. tou pravou volbou pro vás. Tato společnost se specializuje na svářečské a zámečnické práce jakékoliv složitosti, a to s využitím high-tech zařízení, která umožňují precizní zpracování, řezání, ...

Umělecké kovářství: - brány - kovový nábytek - zábradlí - zahradní, krbové doplňky - mříže.

-Výroba, obchod a služby jinde nezařazené -Výroba plastových a pryžových výrobků -Výroba, opravy a údržba sportovních potřeb, her, hraček a dětských kočárků -Výroba motorových a přípojných vozidel a karoserií Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů Opravy silničních vozidel

Stavební zámečnictví. Výroba, montáž: Ocelových konstrukcí, vrat, bran, mříží, nadstřešku, schodišť atd. - komplexní řešení vstupů do bytových domů, dveře s PTM -Al nadstřešky nad balkony a vstupy s deskou PCL -svářečské práce CO2, AL, nerez -údržba bytového a průmyslového fondu - soustružení, frézování Nonstop otevírání ...

Oprava, servis, renovace: - historických automobilů, vozidel (vozy), veterány - renovace všech značek automobilů a motocyklů - renovace jednotlivých skupin (podvozek, motor) Kovovýroba. Řemeslnické práce: - zámečnické.

Tomáš Krupík provádí kovovýrobu, střižné, tvarovací, ohýbací nástroje, formy pro vstřikování plastu Zajišťuje výrobu náhradních dílů pro automotive průmysl - razníky, matrice a jiné segmenty pro lisovaní a stříhaní plechu apod. Dále: - kusová i sériová výroba - opravy střižných nástrojů - grafické práce a kresličské práce - obráběčství