NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Zámečnictví, kovovýroba: - vrata, brány, ploty, zábradlí, mříže, schody - lehké a středně tězké konstrukce z oceli, nerezu a hliníku - zastřešení bazénu, přístřešky, skleníky

Kovoobráběčství. Jsme rodinná firma, která se zabývá výrobou ozubených kol, frézováním, soustružením a dalšími souvisejícími činnostmi.

Zámečnické práce, služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany v té nejvyšší kvalitě Vám poskytne firma Ing. Lubomír Post. Dále také nabízím služby koordinátora staveb. Naleznete mě na adrese Rokycanova 495/32, Olomouc. Řemeslo: - zámečník - zámečnické práce. Služby: - komplexní služby v oblasti bezpečnosti práce a požární ochrany ...

Zámečnický servis Výroba, prodej: - klíče - stavební vložky FAB a GUARD - stavební zámky HOBES, FAB a CISA - bezpečnostní kování ROSTEXopravy - vložky - kovánípřestavby - cylindrické vložky FAB a GUARDservisní středisko - FAB a GUARD.

-Výroba kovových konstrukcí a kovodělných výrobků -Výroba strojů a zařízení.

Služby: - laserové navařování - navařování laserem

Svářečské práce. Jsem svářeč EN-111, HL-045, plechy, potrubí *, nerez, čtení výkresové dokumentace.Jsem samostatný, flexibilní, abstinent.Pokud máte zájem o mé práce, tak se prosím ozvěte.

Kovářské práce, kovářství, zámečnictví: - kované brány, ploty - kované svícny, věšáky.

Kovářství, zámečnictví: - kované ploty - umělecké kovářství.

Lisovna: - vstrřikování technických plastových dílů - ultrazvukové svařování.

Kovovýroba, zámečnická výroba. Výroba finálních výrobků i polotovarů: -potrubní svářence a tvarovky -ocelové násypky -šnekové dopravníky -ocelové haly -věžové vodojemy. Provozovna: Slatinice 395.

Kovovýroba Stavební práce: - zednictví - kovářství - zámečnictví.

Stavební firma. Kompletní stavební činnost Práce: - zámečnické - stolařské - malířské a natěračské - sádrokartonářské - klempířské, pokrývačské - obkladačské, dlaždičské - podlahářské - vlysy, plovoucí, PVC

Zámečnické práce: - vrata, dveře - kovokontrukce - zábradlí - mříže.

-Velkoobchod a maloobchod -Zprostředkování obchodu a služeb Opravy silničních vozidel Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství Opravy ostatních dopravních prostředků a pracovních strojů -Nakládání s odpady (vyjma nebezpečných) -Zprostředkování obchodu a služeb -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství Opravy ...

Výroba dle dodané výkresové dokumentace, montáže, povrchové úpravy: -ocelové konstrukce -obráběné celky, komplety -mechanické díly -svařování -montáže dílů a celků.

Velkoobchodní sklad, prodej: - hutní materiál - neželezné kovy - alkamid. Služby: - CNC strojní obrábění - dělení materiálu - doprava materiálu.

Umělecké kovářství. Prodej: - dámské oblečení, kabelky, šperky a modní doplnky - dárkové předměty.

Servis zdravotnické techniky, dentálního nářadí: -prodej a montáže zdravotnické techniky - zubní soupravy - kompresory - dentální nářadí - mikroskopy a zdravotnická optika - elektrorevize zdravotnické techniky -sterilizace parní a horkovzdušná Kovoobrábění: - soustružení - frézování - broušení kovů - výroba ozubení.

Výroba: -žárové zinkování kovových konstrukcí (výrobků) - velikost vany 10m x 1, 4m x 3, 5m. -odstředivé žárové zinkování drobného a spojovacího materiálu, norma DIN 267/10 - jediné v republice. Poradenství, přísná kontrola, příznivé ceny, vysoká kvality dle normy DIN EN ISO 1461, ČSN EN ISO 9001:2001. Disponujeme vlastním vozovým parkem.

Tryskání a řezání vysokotlakým vodním paprskem, práce s vysokotlakými agregáty ve stavebnictví při sanacích betonových konstrukcí, práce v chemickém průmyslu, čištění výměníků, potrubí a technologických celků.Řezání oceli v hořlavém prostředí.