NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Činnost: - CNC obrábění - kovovýroba

Pronájem plošin Pardubice Zabýváme se pronájmem vysokozdvižných (montážních) plošin Provádíme kompletní servis venkovní reklamy Dále provádíme za pomocí plošin: montáž a údržbu veřejného osvětlení, vánoční výzdoby, natěračské práce, řezání stromů, shazování sněhu ze střech budov a jiné

Povrchové úpravy a svařování kovů a dalších materiálů Zámečnictví, nástrojářství

Zámečnictví, kovovýroba: - zámečnické práce - klempířské práce - pokrývačské práce Výrobní možnosti: - řezání - stříhání - ohýbání - stáčení profilů - sváření - vrtání Výroba, prodej: - potrubí pro vzduchotechniku - přístřešky - mosazné nábytkové doplňky - šatnové boxy pro školy, hotely i firmy - reklamní ...

Kovovýroba, služby, práce: - stříhání plechů do tloušťky 6 mm - ohýbání plechů do tloušťky 5 mm na ohraňovacím lisu - sváření: - elektrodou - v ochranné atmosféře CO2 - netavící se elektrodou v atmosféře argonu (nerez ocel) - sváření hliníku trubičkovým drátem v atmosféře CO2 + argon - obrábění: - univerzálními hrotovými ...

Práce: - pokrývačské - klempířské - tesařské - zednické - pokládka zámkové dlažby - zámečnická výroba.

Česká nástrojárna a lisovna plastů Výroba, opravy a servis: - vstřikovací formy na lisování plastů do hmotnosti formy - vyfukovací formy na lisování plastů do objemu výlisku - výroba konstrukce 2K forem Lisování: - vstřikované výlisky z termoplastů na lisech značek ARBURG, ENGEL, KRAUS MAFFEI - Analýza MOLDFLOW Návrh, ...

Klimatizace, vzduchotechnika, čističe a zvlhčovače, kovovýroba, NBC filtro-ventilační zařízení.

Kovářství, výroba: - ploty, brány - zábradlí - mříže - kovaný nábytek

Klempířské práce: - kompletní dodávky klempířských prací - výroba klempířských prvků z těchto materiálů: pozink, Cu, Al, Lindab -demontáž stávajících krytin včetně odvozu na skládku -cenové nabídky dle přání zákazníka a poradenské služby provádíme zdarma a nezávazně. Pokrývačské práce: -kompletní dodávky pokrývačských ...

Práce: - klempířské - pokrývačské - vazby střech - zámečnické - montáž střešních konstrukcí a pokládání střešních krytin.

Nástrojárna, lisovna, výroba: - výroba strojních dílů - lisovací nástroje - ozubení - ohýbací, upínací, polohovací přípravky - renovace forem

Zámečnictví, nástrojářství. - kovářství - mříže, ploty, brány - zemní práce - traktobagr JCB

Výroba a montáž ocelových, nerezových a hliníkových konstrukcípro firmy i domácnosti.

Půjčovna, zapůjčení: - nářadí - bourací kladiva - elektrocentrály - odvlhčovače - zahradní mechanizace. Služby: - řezání, vrtání železobetonu, asfaltu - jádrové vrtání.

Činnost: - zámečnictví - zakázková kovovýroba.

- Přezouvání - vyvažování - demontáž - montáže pneu - opravy defektu - obráběčství. Příjem zakázek 6.00-22.00.

Zámečnictví, výroba: - řezání plechů (CNC plazma, 3D CNC vodní papsek) - ohraňování - nerezové komponenty, potrubí pro ČOV.

Kovářská a zámečnická dílna - kovářšká zakázková výroba - kované ploty.

Klempířství, zámečnictví - klempířské a zámečnické práce. Výroba - klempířské prvky, žlaby, svody, parapety - děrování klempířských prvků.

Výroba strojních dílů. Činnost - nástrojárna - CNC frézování - elektroerozivní obrábění - rovinné a profilové broušení - programování a modelování.

Servis a revize manipulační techniky - vysokozdvižné vozíky - skladovací, stavební a zemědělská technika. Činnost - řezání plazmou - soustružení - frézování - lisování hydraulických hadic.

Činnost: - zámečnictví - kovovýroba - svářečské práce Výroba: - vrata, ploty, mříže - schodiště.

Kovářství, zámečnictví, pískování, šopování