NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Firma CREDITIMMO s. r. o. nabízí služby elektroerozivního řezání a CNC frézování. Jsme schopni realizovat zakázkovou výrobu i sériovou výrobu. Disponujeme drátořezem kde je možné proříznutí plného materiálu až do síly 30 cm a to i v případě tvrdokovu.

Stavitelství Kamínek s.r.o. je spolehlivým dodavatelem v oboru výstavby a rekonstrukce inženýrských sítí, komunikací i vodohospodářských staveb. Mezi naše další činnosti patří zemní práce, demolice, přeprava sypkých materiálů i tesařské a zámečnické práce. Sídlíme v obci Líšťany, okres Plzeň - sever. Stavební firma, stavitelství, výstavba, ...

Výroba strojů a robotiky pro firmy.

Bateriový program. Zpracování plechu. Výroba nástrojů. Výrobky z trubek včetně ušlechtilého materiálu. Montáž ručního el.nářadí.

Firma s obchodní značkou SLÁDEK PROFI CLIMB vznikla v roce 1992 a je zaměřena na stavební práce, údržby a rekonstrukce staveb, na práce prováděné ve výškách z vlastních plošin, lávek nebo také z lana. Jsme velmi kvalitně technicky i odborně vybaveni. Všichni pracovníci firmy jsou zkušení odborníci s bohatou praxí a jsou připraveni Vám zajistit ...

Stavební firma: - výstavba rodinných domů - zateplování fasád - rekonstrukce domů, bytů - elektroinstalace - zámečnické práce.

Činnost: - výroba, ostření nástrojů - broušení, ostření pilových kotoučů - ostření HSS nožů.

Výroba, kovovýroba: - vjezdové brány, vrata - posuvné brány - zakázkové zámečnické práce. Montáž: - garážová vrata Hörmann.

Kovovýroba, zámečnictví: - ocelové, nerezové svařence - schodiště - vrata, ploty, brány.

Zámečnictví, kovovýroba: - ocelové konstrukce - kovový nábytek - kovová vrata, mříže.

Společnost SALVATOR STŘECHY je spolehlivý dodavatel veškerých materiálů a doplňků pro stavbu a rekonstrukci střech. Navštivte naši pobočku v Plzni, kde si vyberete ze široké nabídky kvalitních střešních krytin a materiálů pro stavbu i rekonstrukci střech. Prostřednictvím 12-ti pobočkové prodejní sítě zajišťuje prodej a distribuci střešních ...

Společnost ROC - Galvanik s.r.o. se zaměřuje na komplexní služby v oboru zušlechťování kovů. Provádíme galvanické pokovování, elektrolytické lakování, dekorativní chromování i dvoubarevné galvanické efekty. Mezi naše činnosti patří také renovace dílů pro veterány či restaurování stříbrných předmětů. Povrchová úprava kovových výrobků, ...

Zámečnictví, zámečnické práce: - schodiště, zábradlí - ocelové konstrukce - vrtání, broušení, ohýbání plechů - svářečské práce.

Prášková lakovna: - lakování ocelových konstrukcí, kovových výrobků - tryskání.

Výroba strojních dílů - náhradní díly pro turbíny - vřetena, hřídele - ventily. Činnost - třískové obrábění - soustružení, frézování, broušení - povrchové úpravy dílů.

Činnost: - ostření a broušení nástrojů, pilových kotoučů, hoblovacích nožů i kuchyňských nožů

Činnost - povrchová úprava povlakování titanem a nitridem titanu pro dekorativní účely.

Činnost: - třískové obrábění - výrobní a konstrukční práce

Strojírenská výroba: - vývoj a výroba kovotlačitelských přípravků, trnů, nářadí, nástrojů - soustružení - zámečnické práce.

Společnost EKA - KOMPLET s.r.o. se zabývá komplexním řešením v oblasti stavebních prací, zámečnické výroby, kovoobrábění. Také disponujeme vlastní autodopravou a autoopravnou. Stavební práce: Rekonstrukce bytů a domů Plzeň - v této oblasti zajišťujeme kompletní služby pro stavbu nebo rekonstrukci domů, kanceláří, výrobních hal apod. ...

Kovovýroba: - opracování plechů na CNC strojích: - děrování, stříhání, laserové řezání, ohraňování plechů.

Kovovýroba, kovoobrábění - výroba rotačních i frézových dílů z železných i neželezných kovů - výroba, úprava a rozvody stlačeného vzduchu.