NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Firma K&R-Tech, s.r.o. je začínající firma v oblastech: - konstrukční design - konstrukce a vývoj plastových, plechových a interiérových dílů - vypracování projektů - sériová i kusová výroba ve frézování.

Kovoobrábění - CNC obrábění kovů, plastů. Výroba dílů z plechu na CNC strojích. Soustružíme a frézujeme na CNC strojích přesné díly z kovů včetně nerezu, titanu a hastelloye.

Kovovýroba - CNC obrábění - frézování, soustružení - vrtání, broušení.

Kovovýroba, zakázkové práce: -lisování -plechařské prací -konvenčního obrábění a svařování -svařování neželezných kovů a nerezu metodami TIG* a MIG*.

Práce: - topenářské - zámečnické.

Zabýváme se výrobou modelových zařízení. Modelová zařízení pro strojní i ruční formování ze dřeva (multiplex), pryskyřice a polystyrenu, případně různé kombinace s kovovými díly modelů nebo jaderníků. S modelovým zařízením dodáváme rozměrové protokoly. Výroba dřevěných modelů pro slévárenství.

Práce: - pálení laserem - odporové přivařování - CNC ohraňování - práškové lakování - svařování, svářečské. Výroba: - díly pro automobilový průmysl.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - půdní vestavby a nástavby Práce: - topenářské - plynařské - vodoinstalace - zámková dlažba - zámečnická výroba Montáž, oprava, servis: - ponorná čerpadla

Práce: - svářečské - soustružnické - frézařské - pálení laserem.

Truhlářství, výroba: - dřevěná okna, dveře Brusírna, broušení: - pily - řetězy na motorové pily - nože.

Práce: - elektroinstalační, silnoproud, slaboproud - revize elektrických zařízení Výroba: - veškeré součásti pro hromosvody - kabelové žlaby - stožáry venkovního osvětlení - rozvaděče Zámečnické práce.

Výroba: -stroje a zařízení pro balení. -výroba strojů s mechanickým pohonem. -soustružení a frézování na klasických strojích. -zpracování a prodej alkalického polyamidu Pa6.

Autoservis, autoopravna - servis nákladních vozidel. Jeřábnické práce. Zemní práce. Vyklízencí práce, stěhování. Demolice. Tesařské, truhlářské práce. Zámečnické práce. Hodinový manžel.

Činnost: - CNC kovoobrábění - zámečnictví.

Prodej: - spojovací materiál - stavební chemie - obalový materiál - nářadí, nástroje Služby: - ostření nástrojů - půjčovna nářadí

Svarox Technology - svářečské práce, svařování a navařování kovů metodami MIG, MAG, TIG, MMA. Svařování nelegovaných a legovaných ocelí, korozivzdorných ocelí, slitin hliníku aj. Opravy a renovace strojních součástí a odlitků navařováním. Vyrábíme svařence, svařované kovové konstrukce. Kooperace svářečských prací. Zpracování technologických ...

Generální opravy všech typů obráběcích strojů. Zakázkové strojní obrábění.

Obrábění kovů, frézování, řezání, vrtání, broušení, leštění, svařování CO, TIG, lakování.

Činnost: -zámečnická výroba -svařování MIG* -svařování vrat a dveří (kov*, plech, výdřeva) -opravy a výroba nástrojů a součástí zemních strojů -řezání, vrtání, ohýbání -svařování konstrukcí.

Práce: -kompletní akce na klíč -elektromontážní -zemní -klempířské -zámečnické -sádrokartonové příčky -zednické -malířské, natěračské. Dodávka, montáž: -elektrické sporáky -lednice, mrazáky -pračky -myčky nádobí -boilery, kotle -svítidla.

Výroba - kovové součástky - zámečnictví

Výroba a montáž: -rámové a obloukové haly. Strojní a zemědělské technologie. Opláštění průmyslových budov trapézovým plechem. Prosklené plochy průmyslových objektů. Skleníky. Strojírenství. Zámečnické výrobky. Montáže ocelových konstrukcí. Montážní práce autojeřábem do 10tun.