NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Výroba: -komponenty pro montáž automobilových svazků -obrábění na klasických i CNC strojích -soustružení -frézování -zámečnické práce -svařování CO, WIG.

Zabýváme se zápustkovým a volným kováním.

Stavební firma: -novostavby -stavby na klíč, stavby rodinných domků -rekonstrukce staveb, rekonstrukce bytů -průmyslové stavby -pokládka zámkové dlažby -stavba oplocení -stavby ČOV -demolice -zemní práce -zemědělská výstavba -strojně hlazené průmyslové podlahy. Zámečnictví, kovovýroba. Výroba, prodej: -cementové ...

Povrchová úprava materiálů. Práškové lakování, sítotisk.

Povrchová úprava kovů. Prášková lakovna. Povrchové a dekorační úpravy kovů.

Výroba: - formy pro výrobu pneumatiky: - hliníkové a ocelové formy - ocelové kontejnery pro výrobu pneumatiky Svařování laserem: - laserové svařování oceli, hliníku a titanu na stroji Laserschweissanlage INTEGRAL 200 W.

Strojírenství: -obrábění strojních dílů -zakázková výroba strojů -montáž elektrorozvaděčů pro řízení strojů.

Strojírna: - CNC frézování - CNC soustružení

Dřevovýroba. Zakázková výroba: -pergoly -zahradní chaty. Ostření: -pily -dřevoobráběcí nástroje.

Strojírenská výroba: -obrábění CNC -lisování -svařování (ocel, hliník. Výroba: -malá zahradní technika: -kultivátory stavebnicové (motory TECUMSEH)- JEN SERVIS Výroba sateliní techniky: -partner A.S.SAT-Antenne Zubehoer -stěnové držáky -stojany -prvky k upevnění stožárů -ostatní příslušenství. Zakázkové práce.

Výroba - ocelové konstrukce - kontejnery. Svařování konstrukcí, kovovýroba.

Výroba upevňovacích systémů - zemní vruty a kotvy. Zámečnická výroba.

Průmyslové lakování dílů pro automobilový průmysl - autolakovna. Autodoprava - dodávková a nákladní přeprava - mezinárodní a tuzemská - skladování. Kovovýroba - svařování - lisování - řezání. Přírodní dřevostavby - výroba altánů a odpočinkových lavic v turistických oblastech.

Práce: -pálení a řezání plechu CNC plazmou

Stavební činnost, výstavba: - rodinné domy - rekonstrukce - průmyslové a inženýrské stavby Řemesla: - tesař - klempíř, pokrývač - truhlář - zámečník - malíř a natěrač - sádrokartonář

Kovovýroba - laserové řezání - zpracování trubek - děrování - broušení - svařování - řezání.

Dřevařská výroba - výroba ekologických paliv - dřevěné brikety a štěpky. Kovovýroba - zámečnické práce - vrtání, soustružení, frézování a lisování.

Výroba: - výsekové nože Autodoprava.