NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
JanKovo & Alu s.r.o. - strojírenské práce
Společnost JanKovo & Alu s.r.o. se od svého vzniku v roce 2018 pohybuje v oboru strojírenství. Zaměřujeme se zejména na kusovou a sériovou výrobu z hliníku, jeho slitin a také z plastu. Provádíme CNC obrábění, řezání, dělení i vrtání otvorů. Zaměstnáváme pracovníky s dlouholetou praxí a zkušenostmi a tím zajišťujeme kvalitu našich výrobků.
JanKovo & Alu s.r.o. - strojírenské práce
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
KOTIŠ s.r.o. je stabilní společnost nabízející svým zákazníkům kvalitní zpracování profilů, trubek, plechů a dalších hutních polotovarů na moderních CNC strojích.

Umělecké kovářství, zámečnictví a pasířství.

Činnost: - aplikace ochranných povrchů Line-x - využívá v rámci automobilového průmyslu, lehkého i těžkého průmyslu, v zemědělství a ve vojenském a námořním oboru

Výroba - speciální nástroje podle výkresu Povrchové úpravy kovů

Broušení Soustružení na CNC strojích - frézování na CNC strojích - vrtání

Výroba, prodej: - elektrické výrobky nízkého napětí - elektrické skříně Práce: - elektromontáže - plazmové řezání kovu - studené ohýbání kovu - svařování - práškové obarvení.

Stavební zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí - mříže - ocelová schodiště

Práce: -laserové gravírování -řezání Výroba: -světelná reklama

Zbrojířství, kovářství. Výroba, prodej - meče, sekery, dřevcové zbraně - nože, dýky - kované šperky a bytové doplňky.

Výroba, montáž: - světlíky Činnost, práce: - opláštění budov - zámečnické práce - ocelové konstrukce Provozovna: Březí 128 - Praha východ

Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Zámečnická pohotovost Praha - dojezd k otevření dveří do 60 minut – nedodržení limitu = sleva 30%, profesionální otevírání aut a bytů bez poškození dveří a vozu, nonstop dispečink. Zámečnický servis Praha.

Střih a ohyb plechů do délky 6 000 mm, výroba ohýbaných profilů a klempířských prvků, velkoplošné frézování, práškové lakování, kovovýroba.

Konečná povrchová úprava galvanickým pokovováním ocelových dílů a jiných legovaných ocelí či komponentů (litiny, atd.) Úprava nekovových materiálů: - měď - mosaz - hliník. Pokovení, leštění pružinového a planžetového materiálu..

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Zateplování panelových a činžovních domů. Rekonstrukce společných prostor bytových objektů. Zámečnická výroba.

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.