NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost Novex Bohemia s.r.o. zajišťuje tvrdé chromování ve své provozovně ve Slaném.

Nabízené stavebnické práce: - Fasády - klasické i zateplené - Komplexní stavby na klíč - Střechy - sedlové i rovné - Sanační práce - včetně statického zajištění - Zednické prace - Sádrokartonářské práce - Dlažby - včetně zámkových - Natěračské práce - Zámečnické práce.

Rytectví, gravírování, ruční rytí. Aplikujeme laser na kov, sklo, dřevo, plast a kůži. Vyrábíme cedule, orientační systémy, raznice, ražbu, razítka, odznaky, klíčenky, vypalovadla, pečetě, plomby, formy, urny a šperky.

Firma BOPPE dodavatel ohradových pletiv a příslušenství: - pletivo BUCHLOVAN - pozinkované a potažené PVC - pletivo MORAVAN – pozinkované napínací, vázací a ostnaté dráty - plotové sloupky s příslušenstvím branky a brány, plotové dílce a rámy - chovatelská, okrasná, sportovní a lesnická pletiva - průmyslová oplocení - ...

Společnost EKO-servis, s.r.o. vznikla v roce 1992, jako ryze česká stavební firma. Stavební profese: - zedník, obkladač, dlaždič - malíř, lakýrník, natěrač - instalatér - topenář - elektrikář - truhlář - pokrývač - podlahář - zámečník - izolatér Dále zaměstnáváme: - projektanty - stavební inženýry - ...

Výroba, prodej a montáže bran a pohonů. Prodej a montáže garážových vrat. Zámečnická výroba. Oplocení na klíč. Praxe v oboru 10 let

Výroba a montáž mříží, plotů a jiné zámečnické práce.

Výrobní program: - stavby průmyslového a pozemního stavitelství - výstavbu a opravy chladících věží všech typů a velikostí - sanace železobetonových konstrukcí s využitím technologie vysokotlakého vodního paprsku a stříkaného betonu - výrobu a montáž lehkého konstrukčního skeletu z prefabrikovaných prvků včetně prvků předpjatých - ...

Činnost: - rekonstrukce bytových a nebytových prostor - výstavba nových objektů - truhlářství - služby soukromých detektivů - zprostředkování služeb - - zámečnictví - organizování sportovních soutěží - vydavatelské a nakladatelské činnosti - zednictví - bezpečnostní agentura - zahradnické práce - úklidové služby - revize (elektro, ...

Lisování: - CD - DVD. Možnosti výroby: - klasická CD - Mini CD - CD Card - Shape CD - speciality.

D.L.Metalizace Povrchové úpravy kovů. Metalizace: -malých dílů(výfuky, disky na automobily) -velkých ocelových konstrukcí(mosty, lodě, těžní věže) Tryskání. Pískování. Šopování. Metalizace zinek(Zn), hliník(Al), zinacor 850. Držitel certifikátu ČSN EN ISO 9001:2001.

Nabídka služeb: - rekonstrukce staveb (lodžie, fasády, půdní vestavby) - rekonstrukce bytů a bytových jader - zateplování budov - SDK (sádrokarton.konstrukce KNAUF ) a mineralní podhledy (OWA, ARMSTRONG, AMF) - zednické a obkladačské práce - izolace a sanace (PREMIX) - elektroinstalace - vodoinstalace - podlahy (plovoucí podlahy ...

Witec GmbH Werkzeug- und Industrietechnik je celosvětově operující rodinou firmou, sídlící jižně od Frankfurtu v rýnsko-mainské oblasti, a disponující hlubokými zkušenostmi v oblasti třískového obrábění. Na základě našich dlouholetých zkušeností garantujeme nejvyšší kvalitu, optimální servis a dobré poradenství s vyrovnaným a vzájemně vyváženým ...

Výroba: -ocelové konstrukce: -ploty, zábradlí, mříže, schodiště. Drobné stavby. Zařizování interiérů na klíč.

Výroba různých druhů klíčů, prodej zámečnického sortimentu. Dodávky systémů generálního a skupinového klíče.

Provádění pokladačských, truhlářských a zámečnických prací.

Umělecké kovářství a zámečnictví: - elektrická osvětlení - svícny - krbové vybavení - vrata a oplocení - mříže a zábradlí - nábytek - vývěsní štíty - kliky a panty - bytové doplňky. Povrchová úprava: - grafitová černá - zlatá patina - měděná patina - stříbrná patina - černá s měděnkou.

Zámečnické a montážní práce. Prodej, montáž a opravy pneumatických prvků POLIČSKÝCH STROJÍREN, a.s., PARKER a průmyslových armatur včetně pohonů. Prodej a opravy ovladačů(OK80, OK100, OD100)a ovládacích bloků(OB1A, OB2A, OB5, OB3A, OB21, OB22, EPOD1) dveří autobusů KAROSA-IVECO a SOR.

Nabídka mechanického opracování dřeva, plastu, kovu. Výroba firemních štítů, oděvních jmenovek, samonosných motivů do interiéru i exteriéru.

Prodej ložisek všech typů firmy KG International FMZO (SAE) Povrchová úprava kovů Válečky pro dopravníky.

Nabízíme zámečnické a montážní práce, opláštění hal, montáž ocelových konstrukcí.

Brousíme nástroje všeho druhu pro řeznictví, restaurace, domácnosti, zahradu, - nože, nůžky, též pily, lékařské a pedikérské nástroje, brusle aj.

Kovoobráběčství. Strojírenství : - cnc soustružnické práce - cnc soustružení - frézování - vrtání - výsek - řezání závitů - dělení materiálu.

Sanace, těsnění inženýrských staveb a betonových konstrukcí. Hlavní předmět činnosti: - provádění staveb včetně jejich změn, udržovacích pracích a jejich odstraňování. Dodavatel: - izolací - sanací - nátěrů - průmyslových podlah - speciálních stavebních prací - broušení, řezání, vrtání, frézování - kladení litého ...