NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
KOTIŠ s.r.o. je stabilní společnost nabízející svým zákazníkům kvalitní zpracování profilů, trubek, plechů a dalších hutních polotovarů na moderních CNC strojích.

Umělecké kovářství, zámečnictví a pasířství.

Činnost: - aplikace ochranných povrchů Line-x - využívá v rámci automobilového průmyslu, lehkého i těžkého průmyslu, v zemědělství a ve vojenském a námořním oboru

Výroba - speciální nástroje podle výkresu Povrchové úpravy kovů

Broušení Soustružení na CNC strojích - frézování na CNC strojích - vrtání

Výroba, prodej: - elektrické výrobky nízkého napětí - elektrické skříně Práce: - elektromontáže - plazmové řezání kovu - studené ohýbání kovu - svařování - práškové obarvení.

Stavební zámečnictví, výroba: - ocelové konstrukce - zábradlí - mříže - ocelová schodiště

Práce: -laserové gravírování -řezání Výroba: -světelná reklama

Zbrojířství, kovářství. Výroba, prodej - meče, sekery, dřevcové zbraně - nože, dýky - kované šperky a bytové doplňky.

Výroba, montáž: - světlíky Činnost, práce: - opláštění budov - zámečnické práce - ocelové konstrukce Provozovna: Březí 128 - Praha východ

Služby: -účetní -daňové -odkup pohledávek -fúze a akvizice Stavba, výstavba: -průmyslové stavby Práce: -rekonstrukce -zámečnictví -kovářství

Realizace staveb, zateplování budov. Zámečnické, svářečské a montážní práce.

Výroba a prodej - nástroje pro průmyslové obrábění KOMET, DIHART, JEL.

Zámečnická pohotovost Praha - dojezd k otevření dveří do 60 minut – nedodržení limitu = sleva 30%, profesionální otevírání aut a bytů bez poškození dveří a vozu, nonstop dispečink. Zámečnický servis Praha.

Střih a ohyb plechů do délky 6 000 mm, výroba ohýbaných profilů a klempířských prvků, velkoplošné frézování, práškové lakování, kovovýroba.

Konečná povrchová úprava galvanickým pokovováním ocelových dílů a jiných legovaných ocelí či komponentů (litiny, atd.) Úprava nekovových materiálů: - měď - mosaz - hliník. Pokovení, leštění pružinového a planžetového materiálu..

Protipožární nátěry, protikorozní ochrana, abrazivní tryskání, protiplísňové nátěry, práce horelezeckou technikou, izolace SERVIWRAP, PROTEGOL. Prodej pásek SERVIWRAP.

Zateplování panelových a činžovních domů. Rekonstrukce společných prostor bytových objektů. Zámečnická výroba.

Výroba a instalace venkovních a interiérových zábradlí, schodišť, lávek, bran a dalších ocelových konstrukcí. Nabídka zámečnických prací.