NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Provádíme značení, popisování a gravírování širokého spektra materiálů progresivní laserovou technologií.

Rychlé a spolehlivé otevírání zámků, aut, bytů a trezorů. Výměna vložek a zámků, montáž kování, opravy dveří. Zámečnická pohotovost nonstop Praha a okolí. Kompletní zámečnické práce, zabezpečení a jiné dle telefonické dohody.

Služby: - nástavby, úpravy a opravy užitkových vozidel - svařování - prodej, opravy, servis potrubních armatur - oprava, servis cisternových přepravníků

Stavební činnost: -bytová výstavba -nebytová výstavba -dopravní stavby Práce: -povrchové úpravy

Kostrukce a výroba vstřikovacích forem do 1 t. Poskytují internetový obchod.

Naše společnost provádí výstavby rodinných domů a staveb, rekonstrukce domů i bytů, koupelen a bytových jader. Stavební práce provádíme v Praze, v středočeském a jihočeském kraji. Dále nabízíme komplexní sortiment: - stavebních, obkladačských, zednických, topenářských, zámečnických, malířských a natěračských prací včetně ...

Komplexní služby: -výtahy (všechny typy) -nákladní plošiny -plošiny pro přepravu imobilních občanů -zdvihací zařízení. Kovovýroba: -tváření (stříhání, ohýbání, děrování) na CNC strojích: -ocelové a nerezové plechy. Stavební zámečnictví, výroba: -ocelové konstrukce -balkony -zábradlí. Výroba, obchod: -výtahové díly ...

Výroba a montáž - ocelové konstrukce Povrchové úpravy Kovovýroba

Servisní středisko FAB. •výroba klíčů, auto-klíčů, moto-klíčů, dozických a tvarových klíčů •důlkových, specialních, čipových klíčů a auto-klíčů s čipem crypto •opravy vložek, auto-zámků •sjednocování vložek, tvorba systému centrálního a generálního klíče.

Truhlářské práce -topenářské -klempířské -pokrývačské -zámečnické -vodoinstalatérské

Výroba a prodej obalů pro: - potravinářství - farmaceutický průmysl - spotřební zboží - reklamní účely.

Práce: -tepelná, akustická izolace -chladová izolace -opláštění budov a hal -klempířské práce -zámečnické práce.

Zámečnictví. Montáž a servis bezpečnostních dveří, výroba klíčů a přístupových systémů.

Zámečnické a klempířské práce, zakázková kovovýroba.

Instalatérství, zámečnictví a topenářství. Služby rozvodu plynu, odpadů a tepla.

Výroba plotů, madel, zábradlí a vrat.

Zámečnictví, nástrojářství Montáž, opravy, revize a zkoušky tlakových zařízení a nádob na plyny

Kovoobrábění a ruční broušení mědi, hliníku, mosazi a železa.

Obráběčství a frézování CNC

Výroba svařovaných konstrukcí pro transformátorové nádoby a důlní techniku.

Výroba a konstrukce lisovacích nástrojů. Stříhání na hydraulickém lisu. Nástrojářství.

Zámečnictví a svařování. Opravy hliníkových a nerezových dílů a doplňků na auta nebo motorky - rozvody klimatizací - olejových van - stupaček - rámů - jiných dílů a zařízení.

Zámečnictví - bezpečnostní zámky, závory - automatické pohony vrat - poštovní schránky - klíče - systémy generálního klíče - opravy a sjednocování zámkových vložek