NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Cílem společnosti TK Galvanoservis s. r. o. je provádět požadované povrchové úpravy na základě poptávek zákazníků a v souladu se získanými certifikáty v nejvyšší možné kvalitě. Společnost TK Galvanoservis s.r.o. se specializuje na povrchové úpravy již od svého začátku v roce 1997 TK Galvanoservis s.r.o. provádí povrchové úpravy pro komerční ...

Výroba - reklamní rámy a stojany z hliníkových profilů s použitím systému zaklapovacích lišt Frézování - soustružení Výroba - bantamové ráfky z hliníkové slitiny pro manipulační vozíky Svářečské práce Kovovýroba

Práce: - svářečské - zámečnické Montáž: - ocelové konstrukce - ocelové haly

Činnost - návrhy a konstrukční řešení pro optolektronický a elektronický průmysl - obrábění, soustružení a frézování - kontstrukční návrhy převodníků a adaptérů. Pobočka: - adresa: Náchodská 529, 54101, Trutnov.

Činnost: - tryskání - řezání ocelových a železobetonových konstrukcí - sanace betonu - hydrodemolice.

Činnost - CNC obrábění - nástrojařská výroba.

Zabýváme se převážně stavebním zámečnictvím a kovovýrobou. Nabízíme přístřešky veřejné dopravy, zastávky a čekárny MHD, fotbalové střídačky i přístřešky na kola. Dále také zimní zahrady, fasády, stěny a atypické přestřešení bazénů z hliníku a PVC.

Výroba nástrojů pro přesné vystružování děr a speciálních upínačů

Služby: - povlakování Výzkum, vývoj: - tribologické vrstvy

Výroba - komponenty pro kolejová vozidla - nerezové svařence - stavební hliníkové konstrukce - svařování částí letadel. Činnost - svařování.

Pragoflorservis skladový areál. Poskytovatelé skladovacích prostor. PRONÁJEM/WAREHOUSING Pronájem areálu o rozloze ccs 24.000 m2 Dlouhodobý pronájem skladů Pronájem sklady Dlouhodobý pronájem - sklady Pronájem skladových prostor Dlouhodobý pronájem plochy Dlouhodobý pronájem kanceláře. Pronájem kancelářské prostory. Renovace ...

Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Činnost: - provoz solárních studií Prodej, montáž, servis: - solária

Kovovýroba - CNC obrábění - odlitky, výkovky, razidla.

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské - pasířské

Činnost - CNC obrábění - opracováváme na CNC strojích tento materiál: - desky na bázi dřeva (například: lamino, DTD, MDF atd.) - masivní dřevo (například na schody samonosné i nesamonosné) - plastové materiály (například: PVC, akrilátové atd.)

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a činžovních domů - zateplení objektů - zednické práce - sádrokartonářské práce - klempířské a zámečnické práce.

Výroba: - plastové polotovary, výlisky - hliníkové profily - těsnicí pryžové profily Kovoobrábění. Pobočka Ostrava: Štramberská 515/45, 703 00 Ostrava-Vítkovice Tel.: 596 629 720

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Atelier průmyslového a uměleckého smaltu: - smaltování.