NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kovovýroba: - zámečnické práce - svářečské práce.

Výstavba ocelových hal, konstrukcí, včetně střešních a stěnových plášťů - zámečnické práce - montáže světlíků, markýz, přístřešků a pergol - opláštění železobetonových budov.

Služby: - povrchová úprava kovů, betonů a jiných pevných materiálů - tryskání kovových, betonových konstrukcí - metalizace - protipožární povrchové úpravy - ochrana betonových konstrukcí - antikorozní povrchové úpravy

Služby: - kovoobrábění - frézování - 3D měření - soustružení - lisování - dělení materiálu

Řemeslo, výroba: - umělecké kovářství - zámečnictví - mříže, brány, ploty - nábytek - lustry - svícny - vývěsní štíty

Práce, řemesla, výroba: - zámečnictví - ploty - bárny - mříže - ocelové konstrukce, plechové haly - umělecké kovářství Oprava, servis: - nářadí - stavební stroje Půjčovna: - nářadí

Činnost: - kovoobrábění - výroba ocelových konstrukcí - zámečnické práce

Výroba: -vodorovné vyvrtávačky -obráběcí stroje. Kovoobrábění. Výrobní hala Brno, tel.: 532 195 444

Návrh, výroba: - speciální nástroje a přípravky - střižné nástroje - lisovací formy - kalibry.

Dodávka - radiátory - kotle Sváření - hliník - hliníkové konstrukce na přání zákazníka - hliníkové autobloky a jekly

Stavební činnost, výstavba, práce: - rodinné domy - nízkoenergetické stavby - zateplování - hydroizolace - vodohospodářské stavby - výkopové práce - sádrokartonářské a zednické práce - zámečnictví, svářečské práce Úklidové služby.

Hodinový manžel - úklidové práce - zámečnické práce - vodoinstalatérské práce - sádrokartonářské práce - malířské práce - zednické práce - elektroinstalační práce.

CNC obrábění tvarově složitých dílů na strojích Hermle a Gildemeister. Výroba forem, razníků, nástrojů atd. Prototypová a malosériová výroba

Plynoinstalační práce Topenářské práce Stavebně zámečnické práce Vodoinstalační práce

Zakázková výroba - schody - schodiště - zábradlí

V oblasti pozemního stavitelství provádíme: -rekonstrukce a modernizace staveb bytových -společenských -výstavbu klasických zděných staveb bytových, společenských, obchodních -monolitické a montované stavby nízkopodlažní -fasádnické práce stylové i prosté stavby zahradní architektury. Oblast uměleckých řemesel: -štukatérské práce v ...

Práce: -jádrové vrtání a kotvení -řezání -hydraulické trhání -demolice -izolace -zámečnické práce -stavební a bytové rekonstrukce

Stavební činnost - bytová výstavba na klíč - zednické, betonářské, omítkářské a lešenářské práce - zateplování budov - práce tesařské, truhlářské, klempířské, izolatérské, zámečnické, instalatérské.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Práce, služby: - elektrikářské - zámečnictví - zednictví - podlahářství - vodoinstalace, topenářství - úklid, správa a údržba nemovitostí

Zámečnická kovovýroba a truhlářství. Výroba - zábradlí, brány, ploty, mříže. Povrchová úprava - žárový zinek, práškový lak, stříkané barvy.