NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Činnost - jádrové vrtání - řezání betonu - stavební práce - vodoinstalace, topení - podlahové topení - solární systémy.

Práce: - zámečnické - kovářské - podkovářské.

Činnost: - zámečnické práce - brusičské práce - sítotisk, polygrafická výroba - knihařské práce. Maloobchod, prodej: - průmyslové zboží - železářství - domácí potřeby - topenářský materiál.

Služby: - prášková lakovna - povrchová úprava práškovým lakováním

Výroba -Laserové řezání -CNC ohýbání Výroba - komponenty pro drážní vozy Výroba - gastronábytek - nerez plechové komponenty CNC obrábění kovů Podélné i obvodové svařování Kovovýroba

Firma RUPET international s.r.o. se zabývá obchodní činností, exportem a importem, konstrukcí CAD-CAM (systém CATIA). RUPET international dále na našem trhu výhradně zastupuje tyto firmy: SUHNER Automation expert, SUHNER Abrasive expert, ROSTA a KESO.

Firma RUPET formy a modely s.r.o. se zabývá konstruční činností a výrobou forem a modelů, lisovacích, tvarovacích.

Kovovýroba. Stavební zámečnictví.

Výroba z nerezi a hliníku. Svařování nerezi. Svařování z hliníku. Obrábění - frézka, soustruh. Dělení materiálu.

Soustružnické, frézařské práce Stríhání a ohýbání plechu do 3mm - lisařské práce Zámečnické práce se specializací na hliník

Prodej, servis, autorizovaný servis pro HONDA - motorové travní sekačky - zahradní traktory - křovinořezy - zahradní i stavební technika s motory HONDA. Zámečnictví - autorizovaný servis HONDA motorové stroje.

Kovovýroba - obrábění kovů - nástrojářské práce.

Montáže a opravy plotů Realizace oplocení na klíč Zemní práce Zámečnické práce - pletivové ploty, betonové ploty, svařované panely...

Výroba - nerezové vany pro rehabilitační, lázeňské účely a vodoléčbu - nerezové stoly pro gastro - nerezové vozíky pro zemřelé - nerezové dopisní schránky - krycí dvířka z nerezu pro elektrické a plynové rozvody - nerezové květináče a truhlíky - nerzové nástěnky a vývěsní vytríny - výrobky pro laboratoře - mříže - zábradlí - ...

Firma obrábí kovy pomocí CNC strojů.

Strojírenská výroba: - kovoobrábění - soustružení - frézování - svařování - díly do závodních vozů - prototypové díly

Svařování, sváření, renovace, opravy: - plastů Výroba: - laminátové nádrže - septiky, jímky - vodoměrné šachty

Renovace, opravy a úpravy obráběcích nástrojů s vyměnitelnými pájenými břitovými destičkami pro CNC stroje. Výroba speciálních nástrojů.

Autodoprava - přeprava osob a věcí - dodávková doprava. Zámečnické práce - zakázková výroba - lisování - soustružení - frézování. Kovářské práce - výroba ploty, mříže, brány.

Zámečnická výroba. Výroba elektrorozváděčů NN.

Zakázková kovovýroba i v nerezu: -vrata, brány (otevírací i posuvné včetně pohonů), schodiště, zábradlí. Služby: -kovobrábění -soustružení -frézování -zkružování profilů.

- strojírenská výroba - stavební činnost - výstavba pozemkových stanic - výroba autodílů - CNC obrábění

Kompletní zámečnické služby pro Prahu a okolí. Zámečnická pohotovost NONSTOP: - otevírání zámků - otevírání bytů - otevírání aut - otevírání trezorů Standardní zámečnické práce: - opravy a výměny zámků dveří - opravy a výměny auto zámků