NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Broušení, frézování, soustružení, svařování, CNN ohraňování, povrchové úpravy práškovou barvou.

Stavební činnost, výstavba: - rodinné a bytové domy - rekonstrukce - zemní práce

Práce: -klempířské -zámečnické -svářečské -kovoobráběcí. Instalace, opravy a revize: -propanbutanových, PB** stanic -spotřebičů. Prodej: -sporáky na plyn a elektriku -ohřívače vody, bojlery -náhradní díly. Autoservis: -konverze, přestavba automobily na alternativní pohon plyn propan butan včetně revize na OTP*.

Povrchová úprava kovů. Zastoupení pro ČR a SR SGS TOOL COMPANY, USA.

Firma nabízí realizaci smaltovaných obkladů v architektuře a smaltované výrobky určené pro průmyslové a reklamní využití.

Práce: -broušení a leštění kovů -stavební zámečnictví -kovářské. Kusová zámečnická výroba dle požadavků zákazníka, prodej: -kovové konstrukce, vazníky, poklopy, kovová okna a dveře, plotové dílce, garážová vrata, zábradlí, pevnostní i ozdobné mříže, žebříky, kovový nábytek, výkladce, přímá i točitá schodiště, ...

Služby: -autojeřábnické. Práce: -zámečnické.

Kovoobrábění - CNC soustružení - frézování - vrtání Výroba - ozubená kola

Zámečnictví, kovovýroba: - vrata - brány - sklepní kóje - ocelové konstrukce

Výstavba: - rodinné domy - garáže - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen - sanace inženýrských staveb a zdiva - rekuperace Služby: - výškové práce - zámečnictví

Kovovýroba. Výroba: -ocelové konstrukce. -kovová vrata, ploty. Kovářské práce. Práce: -vodoinstalatérské. -plynařské. -topenářské. Železářství, prodej: -brusivo. -spojovací materiál. -montážní pěny, tmely. -svářecí materiály.

Stavební práce: - výstavba rodinné domy, byty - rekonstrukce - zednické a obkladačské práce - sádrokarton - malířské a natěračské práce - vodoinstalace - zámečnictví

Řezání propan - kyslíkem Řezání propan - kyslíkem - CNC pálení

Dodávka - vratové systémy oficiální zástupce HÖRMANN Dodávka - plotové systémy SMART LINE oficiální zástupce HÖRMANN Zakázková zámečnická výroba - stavební zámečnictví - kovářská výroba

Zámečnictví: -zámečnická pohotovost -otevírání aut, bytů -výroba klíčů dle zámků.

Drátěný program: -prezentační stojany -prodejní stojany -regály. Prášková lakovna. Lakovací technika. Volná kapacita: -na vystřihování -ohraňování plechových dílů.

Prodej, montáž: -bezpečnostní dveře -nůžkové a pevné mříže -bezpečnostní skla a fólie -předokenní rolety -průmyslová vrata -automatické vjezdové brány, vrata a dveřní systémy -systémy generálního klíče. Zámečnická výroba: -zábradlí, ploty, vrata. Služby: -zasklívání lodžie systémem VARIO a OPTIMI -zámečnická pohotovost ...

Výroba, prodej, montáž: -stavební zámečnické výrobky. Výrobky tepelné techniky: -vodní akumulační a hybridní elektrokotelny -akumulační kamna CARAT 24 -elektrické sušáky AUGUR pro sušení drobného prádla -elektrické sálavé halogenové infrazářiče AUGUR KZ.

Kovovýroba: -dělení materiálu -svařování -obrábění -lisování.

Práce: -zámečnické -soustružnické -svářečské (autogen, elektrika, CO). Výroba: -vrata -mříže -zábradlí -výrobky z kovu. Zaměření, výroba, montáž. Řezání na pásové pile.

Služby: -slévárna -strojírna -obrábění kovů -svařečské práce -odlitky ze šedé litiny -odlitky z tvárné litiny.