NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Stavební práce: - zednické - obkladačské, montáž sádrokartonu a minerálních podhledů - instalatérské - topenářské - pokrývačské a tesařské - malířské a lakýrnické - klempířské - elektromontážní - zámečnické veškeré - podlahářské ( pokládání všech druhů podlahových krytin) - izolatérské, izolace staveb proti vlhkosti Prodej a ...

Prodej, maloobchod: -průmyslové armatury -čerpadla -kotle -radiátory -expanzní nádoby Práce: -svářečské -elektrikářské na kotelnách a výměnících.

Kovoobrábění Lisování termoplastů na vstřikovacích strojích BATTENFELD, KUASY do uzavírací síly 100t

Dodávka - investiční celky pro energetické sektory Dodávka - investiční celky pro průmysl Čistírna a prádelna Mandlování, žehlení, úklidové služby Krejčovství Půjčovna čistících strojů Karcher Řemeslné práce, hodinový manžel Stavební práce s UNC 30. Zámečnická dílna.

Výroba: -prosévací stroje -ocelové konstrukce -stříhání, ohýbání a zakružování plechu do 10mm. Prodej a generální oprava: -chladicí kompresory. Zámečnické práce. Prodej technických plynů.

Zámečnictví. Servis, montáž, výroba, repas: -mlýnská technologie.

Zámečnictví: -zakázková výroba(vrata, dveře, schodiště) -ocelové konstrukce. Výroba malých serií. Oprava a výroba: -ocelové nástavby: -nákladních automobilů -vleků i uzamykatelných.

Činnost: - zemní práce - autodoprava - přeprava betonových směsí - čerpání betonových směsí - řezání betonu a asfaltu - svářečské a karosářské práce - elektroinstalační práce dodavatelským způsobem.

Výroba: - závěsné a vývěsné smaltované štíty, cedule - orientační systémy - dopravní značení, značky - bezpečnostní značky a štíty - replika starých smaltů - značení ulic.

Výroba: -nástavby na užitková vozidla -díly a příslušenství pro vozidla -nerezová palivová nádrž. Svařování: -hliník -nerez

Zámečnictví. Zámky a kování, kovářské výrobky. ..

Práce: - zednické - pokládka dlažby - obklady - sádrokartonářské - zateplení - zámečnické.

Kovoobrábění: -průmyslová armatura Výroba: -bytový nábytek

Práce: - zednické, - obkladačské, - malířské, - drobné zámečnické.

Instalatérské, topenářské a potrubářské práce, voda, topení, plyn, rekonstrukce kotelen, topných systémů a bytových jader, svařování potrubí nerezové, plastové a ocelové. Montáž předizolovaného potrubí. Zámečnická výroba a atypické nerezové výrobky a konstrukce - GASPRESS. Svařování potrubí, nerezové, plastové, instalace, montáž ocel pozink a ...

Práce, služby: -strojní zámečnictví.

Kovoobrábění: -obrábění kovů -nástrojárna.

Vyrábíme: - kvalitní české kované ploty - vjezdové brány posuvné - samonosné - teleskopické. Nabízíme: - komplexní řešení oplocení zahrad - rodinných domů - firemních i průmyslových objektů. Dále provádíme: - veškeré kovářské a zámečnické práce, mříže, zábradlí a schodiště. Prodej automatických pohonů bran, garážových ...

Gravírování a rytectví: -Razítkové štočky - Trodat, Colop -Kovové štočky -dveřní štítky a jmenovky -osobní a stolní jmenovky -firemní štítky -informační systémy budov -klíčenky, psí známky, přívěsky -pečetidla -vyřezávané písmo -nástřikové šablony -průmyslové aplikace -porývání dárkových a reklamních předmětů.

- Obrábění na CNC soustruhu - Kovovýroba - Broušení - Výroba vrat - Výroba schodů, schodišť - Výroba zábradlí - Ocelové konstrukce

Povrchové úpravy kovů: - tryskání (tryskání veteránů) - pískování - balotínování - metalizace - průmyslová lakovna.

Práce: -zámečnické -zednické -truhlářské.