NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Výroba - mříže do oken a dveří - brány pro zahrady rodinných domů a průmyslových objektů Zastřešení bazénů - ploty - plotové dílce - zábradlí - ocelové konstrukce Zastřešování zimní zahrady Zámečnické práce

Naše služby: - zahradnické práce - automatické spodní závlahy - realizace a údržba zahrad a firemních objektů. Sídlo: - Čertovská 1128, Mělník 27601.

Práce: - umělecké kovářství - zámečnictví - svařování, ostření nástrojů

Služby - řezání vodním paprskem - přebalení a manipulace zboží - skladování - žehlení prádla.

Kovovýroba - zámečnické práce - dělení plazmou - řezání. Výroba - polotovary pro oplocení.

Společnost Vyfiko s.r.o. se zabývá kovovýrobou včetně montáží ocelových konstrukcí, nachází se v Mělníku. Výroba, prodej a montáž: - ocelových konstrukcí, schodiští a zábradlí (u panelových domů) - ploty, brány, vrata - regály, markýzy - stříšky - haly, OK - alumistr - čekárny autobusové. Služby: - 3D vizualizace - prodej a ...

Motoservis - opravy a servis motocyklů. Zámečnictví, zámečnická výroba - zábradlí, brány, branky, vrata. Účetní poradenství - vedení mzdové agendy - daňové poradenství.

Hodinový manžel - kompletní servis domácnosti, domu, bytu, chalupy, garáže i kanceláře - zednické práce - úklidové služby - elektroinstalční práce - zámečnické práce - péče a údržba zeleně.

Výroba: -vakuová zařízení - povlakování

Zámečnictví, nástrojářství a kovovýroba.

Práce: -umělecké kovářství -zámečnictví

Výroba: -rámy a nástavby nákladních automobilů Práce: -svařování -strojní obrábění -lakování -lisování

Naše služby: - výroba ocelové konstrukce - obrábění, svařování - montážní práce.

Kovovýroba - CNC zpracování plechu - svářování, glavírování, prášková lakovna - dopravní a manipulační kontejnery pro průmysl - lehké dopravní a manipulační prostředky (rudly, kolečka, vozíky)

Zámečnictví, výroba: -vrata. -schodiště. -výroba z nerezu.

Práce: -zámečnické -elektroinstalační -vodoinstalalační -kovářské -zahradnické -krajinářské služby

Oprava, servis: -lodě -lodní motory Maloobchod: -náhradní díly pro lodní motory Návrhy, výroba, servis: -formy pro betonárny Kovovýroba (malosériová, zakázková). Návrhy, realizace: -fotovoltaické elektrány

Práce: -soustružení -frézování -broušení

Naše služby: - zámečnické práce - potápěčské práce.

Profex Práce: - instalatérské - topenářské - plynařské - zámečnické.

Truhlářství, podlahářství Zámečnictví, nástrojářství

Realizujeme úpravy veřejných prostranství včetně ošetření zeleně. Provádím výkopové i zámečnické práce. Nabízím montáž ocelových konstrukcí.

Nabízíme služby ve výrobě průmyslového vybavení a v oboru zámečnictví.

Stavební práce. Zámečnické práce, zámečnictví. Nástrojářské práce, nástrojářství Obrábění - strojní dílna.