NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Galvanické zlacení a pokovování předmětů

SVÁŘOVÁNÍ, UMĚLECKÉ KOVÁŘSTVÍ, ZÁMEČNICTVÍ, CNC FRÉZOVÁNÍ, atd. Svařujeme: nerez, hliník, slitiny hliníku, mosaz, měď, ocel… Metody sváření: TIG AC/DC, MIG/MAG, MMA, plamen

Kovářské práce. Výroba - mříže - vrata - ploty - krbové nářadí - ostatní kovářské výrobky.

Mříže Vrata a branky křídlová i pojízdná, elektrické pohony - garážová vrata Stojany - regály Dveře Schody - zábradlí Zámečnictvíprovádáí - přístřešky

Prodej - ruční nářadí pro opracování plechů Ruční sváření Pálení plechů na laserovém stroji TRUMPF 3030.

Velkoobchod - zámečnické polotovary - klíče - stroje Zámečnictví Velkoobchod - zámky - zámečnické polotovary

Do naší ucelené výroby patří kovovýroba zaměřená na zpracování plechů, ohraňováním a děrováním na CNC lisech TRUMATIC. Vyrábíme cenově zajímavé rozvaděče a zdrojové skříně v provedení podle přání zákazníka.

Zajištění zakázkové kovovýroby, zpracovávání oceli, nerezu a skla.

Výroba součástí a náhradních dílů s následnou tepelnou úpravou, broušením na kulato i na plocho, elektroerozivním řezáním drátem, vyjiskřováním-hloubička bez ohledu na jejich tvrdost. Soustružení, frézování, obrážení, sváření Al, Cu, Fe.

Výroba: - dveře: - bezpečnostní - interiérové, dvoukřídlé, domovní masivní, venkovní, vstupní venkovní, dveře sauny - dřevěná okna EURO 68 - mříže.

IVM - Strojírna nabízí: - obrábění kovů - povrchová úprava kovů - zámečnická kovovýroba - výroba konstrukcí.

Nabídka kovotlačitelských prací.

Výroba, servis: - výroba forem na vstřikování plastu - koncept, realizace, modifikace, sériová produkce - opravy - prototypování - modifikace forem - výroba montážních přípravků - konstrukce a výroba manipulátorů pro vyjímání dílů z forem.

Lisování a výroba součásek ze železa a z barevných kovů. Služby opracování kovů, kovovýroba: - kování - lisování - ražení - válcování - protlačování kovů - prášková metalurgie.

Prodej: -technické plyny AGA* -hutní materiál. Služby: -kovovýroba -zámečnictví -svařování MIG*, MAG*, TIG*

Zámečnictví Zámky - otevírání - opravy - montáže - NON - STOP služba

Distribuce - chemikálie Povrchové úpravy - galvanizace

Nabídka stavebních, zámečnických, instalatérských a lakýrnických prací.

Kácení stromů Výkopové práce kanalizace - zemní práce Zámečnické práce Vodoinstalační práce Zahradnické práce

Zakázková výroba - mříže Zakázková výroba - vrata Zakázková výroba - zábradlí - schody Zámečnické práce

Elektromontáže Instalatérské práce plyn Instalatérské práce (topení) Rekonstrukce - byty - domy Svařování kovů Zámečnictví Instalatérské práce voda

Prodej - jízdní kola Výroba - jízdní kola Prodej - sportovní potřeby Sváření (nerez a hliník) - letování Ohýbání trubek