NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Umělecké kovářství, zámečnictví: - brány - ploty - zábradlí - krbové nářadí - svícny - oplocení.

Stavební, zednické a zemní práce: - výstavba a rekonstrukce rodinných domů, bytů a chalup - zateplování fasád - obkladačské práce - malířské práce - sádrokartonářské práce - kamenické práce - bourací práce - tesařské a pokrývačské práce - úklidové práce - zámečnické práce - terénní úpravy - přípojky vody, elektřiny a odpadů - jímky, ...

Speciální brusírna dřevoobráběcích nástrojů. Firma Brunax spol. s r. o., nabízí: - opravy a broušení vidiových a trapézových pil na dřevo i kov - broušení pil na kov - broušení fréz a vrtáků na dřevo i kov - broušení hoblovacích nožů - svařování a broušení pásových pil - broušení řeznických strojků, řetízků do motorových pil a ...

Výroba - konstrukční díly z oceli a neželezných kovů. Činnost - obrábění - povrchové úpravy kovů. Další provozovna Sedlčany tel. 725 841 459

Výroba a opravy: -důlní stroje -kovoobrábění -svářečské práce.

Umělecké kovářství s dlouholetou rodinou tradicí.Vše je ručně kované tradiční technikou, každý kus je jedinečný originál. Kombinace s různými materiály (sklo, keramika, dřevo, kámen). Výroba podle vašich představ nebo předloh. Kované brány, ploty. Veškeré ozdobné věci do domácnosti. Vinotéky.

Činnost: - projekční práce ve strojírenství: - konstrukce lisovacích nástrojů.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výroba, instalace, opravy: -elektrické stroje a přístroje -technologie, líhně pro zemědělství -manipulační bedny -koše na odpadky -palety na zakázku.

Zámečnictví, nástrojářství Obráběčství

Montáž VN, VVN Elektroinstalační práce Veřejná osvětlení Revize Měření a regulace (MaR) Fotovoltaické elektrárny Zednické a obkladačské práce Drobné stavby Stavební zámečnictví Klempířství Prodej, montáž centrální vysavače BEAM Náhradní zdroje MOSA

Kovovýroba: - obrábění kovů na CNC soustruzích a frézách - pálení laserem - pálení plazmou - svařování CO - ohraňování CNC - výroba bran a oplocení včetně montáže - zámečnické práce Prášková lakovna Elektromontáže Výroba elektrorozvaděčů.

Zámečnictví, nástrojářství.

Vibrační technika: -sériová i zakázková výroba -bezplatné konstrukční poradenství -prodej, servis, opravy -návrhy konstrukcí vibrační technika, příložné vibrátory elektrické pneumatické vibrátory pístové, kuličkové, turbínové -vysokofrekvenční vibrátory ponorné vibrátory hydraulické -speciální stroje pro ...

Lakovna a galvanovna. Provádíme NC obrábění, svařování hliníku a kovové polotovary.

Výroba: -strojírenské součástky -sedadla pro dopravní prostředky, kolejová vozidla, metro, tramvaje -elektromagnetické vzduchové ventily -speciální nástroje -formy na odlévání hliníku a plastu.

Zámečnictví. Kovoobrábění. Výuka, školení: -svářeči.

Kovovýroba: -práce zámečnické -obrábění kovů -lisování.

Výroba - mříže klasické a ozdobné - vrata - vstupní branky - samonosné brány - zábradlí (interiérové a venkovní) - ploty Zámečnické práce

Výroba: -nízkonapěťové rozvaděče -rozvaděčové skříně -zpracování plechů na CNC strojích -děrování a ohýbání plechů -práškové nanášení plastů.

Výroba: -plasty -nástrojárna -dvoukomponentní lisování -výlisky a mechové gumy -tamponový tisk -ultrazvukové svařování -montáže skupin -certifikát ISO/TS 16949:2002, ISO 14001 -vstřikování plastů, formy, plastové výlisky.

Výroba, prodej, montáž, servis: -elektrické rozvaděče -přímotopné vytápění -elektroměrové rozvaděče -elektrokotle KOPŘIVA -sálavé topné panely -elektrické konvektory. Elektroinstalace. Revize: -elektrická zařízení. Kovovýroba: -vrata -regály -mříže -plechové skříňky. Zámečnické práce.

Úprava - požární stříkačkypřestavby obsah motoru 1900 - 2000Kcm Dovolená na moři s potápěním + instruktor Ubytování v soukromí - kapacita 12 lůžek - apartmány, 2x bytová jednotka - pračka Česká potápěčská škola - šnorchlování ponor na zkoušku - volné potápění I, II, III - potápění ...

Strojní dílna. Práce: -nástrojářské práce -obrábění -broušení -výbrusy -obráběcí. Výroba: -nástroje a formy.