NOVAPAX CZ s.r.o.
SINOP SMP s.r.o.
AGS-DUO, spol. s r. o. - kovovýroba

Řemesla jsou tvořena z největší části strojírenskými pracemi. Mezi strojírenská řemesla je možné zařadit kovářství, brusičství, obráběcí práce, svářečské práce anebo zámečnické práce potřebné například při opravách domů nebo výrobě kovových součástí.

A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Společnost A-T-K Fryšták s.r.o. se v rámci své činnosti zaměřuje na poskytování služeb v oblasti kovovýroby. Provádíme řezání laserem, CNC obrábění, ohýbání, ohraňování a také robotické i ruční svařování. Nabízíme Vám spolupráci při výrobě Vašich výrobku či polotovarů. Sídlíme na adrese Tovární 220, Fryšták, okres Zlín.
A-T-K Fryšták s.r.o. - strojírenská výroba
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
Hlavní činností naší společnosti je obrábění kovů na CNC strojích, které jsme schopni provádět dle dodaných 2D a 3D dat. Provádíme sériovou i kusovou výrobu. Máme bohaté zkušenosti a soustředíme se na kvalitně odvedenou práci. Naše provozovna se nachází ve městě Uherský Brod.
Kobe CNC s.r.o., obrábění kovů, kovovýroba
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Společnost Hestego a.s. je moderní česká strojírenská firma specializující se na zpracování plechů. Činnost firmy se dělí na tři divize a to divizi teleskopických krytů, divizi zakázkové výroby a divizi kapotáží strojů. Všechny divize poskytnutí špičkového konstrukčního řešení splňujícího technické i technologické parametry.
HESTEGO a.s. - česká strojírenská firma
Výroba strojů a forem - obrábění - dělení vodním paprskem a laserem - soustružení - broušení - povrchové úpravy.

Nabízíme: - podlahářství - klempířství - pokrývačství - zednictví - montáž, opravy a údržba vyhrazených elektrických zařízení - zámečnictví - vodoinstalatérství, topenářství - provádění staveb, jejich změn a odstraňování. - stavební dozor - úklidové práce - sklenářské práce.

Služby: - údržba zeleně - zámečnictví - práce malířské, zednické - úklidové práce

Práce: -zámečnické -svářečské -montáž konstrukčních celků -nátěrové práce Dodávka, prodej: -hutní materiály

Práškové lakování - certifikace ISO 90001, 14001 a 3834 Výroba - kovový nábytek - certifikace ISO 90001, 14001 a 3834 - 2 Dodávka - svařované konstrukce - certifikace ISO 90001, 14001 a 3834-2 Prostorové ohýbání trubek, profilů a drátů na CNC strojích - lisování drobných součástí - certifikace ISO 90001, 14001 a ...

Zámečnické práce. Výroba: - ploty, brány, schodiště, zábradlí a interiérové doplňky.

Výroba, montáž, oprava, servis: - strojní zařízení - dopravníky - manipulátory - technologické linky - jednoúčelové stroje Práce: - kovoobrábění - zámečnictví

Výškové a zámečnické práce - výškové práce horolezeckou technikou - svářečské práce.

Výroba, kovovýroba, kovoobrábění: - potrubní rozvody - tlakové nádoby - jednoúčelové stroje - ocelové konstrukce

Výroba: - strojírenská - kovovýroba. Průmyslové stavby: - obrábění - výroba ocelové konstrukce - výroba - tlakové nádoby.

Služby: - výroba, oprava, servis kotle, kontejnery, zásobníky, topná tělesa - montáž, oprava, servis plynová zařízení - vodoinstalatérské, topenářské práce - opravy a revize tlakových nádob - zámečnické a soustružnické práce Výroba: - kovová schodiště, zábradlí - pojezdové brány

Činnost: - řešení problematiky koroze - poradenská, konzultační činnost v oblasti koroze

Kovárna Sebuzín. Umělecké kovářství.

Zámečnictví. Naše služby: - zámečnické práce - výroba z nerezových ocelí - kovovýroba - zpracování kovových materiálů - soustružení - frézování - stříhání - pálení - vrtání - ohýbání - svařování - ohraňování.

Práce: -instalatérské -topenářské -zámečnické

Zámečnictví, výroba: - ploty - brány - grafické lisy

Zámečnictví, nástrojářství. Maloobchod, prodej, montáž: - klíče - zámky - stavební vložky - kování.

Práce: - topenářské - vodoinstalatérské - plynařské - zámečnické - rekonstrukce - rekonstrukce koupelen

Služby, řemesla: - sanace betonových konstrukcí - opravy průmyslových a bytových podlah - leštění a broušení betonových povrchů - hydroizolace - jádrové vrtání - výroba, renovace plastbetonových a polymerbetonových nádrží a bazénů - zámečnictví - rekonstrukce podkrovních a bytových prostor

Práce: - dělení materiálu laserem - řezání materiálů vodním paprskem.