Svářečské práce umožňující spojování kovových součástek se realizují pomocí svařování elektrickým obloukem a plamenem, pomocí tavného a bodového svařování, svařování svazkem elektronů, odporového svařování a dalších metod či svářečských technologií.

Společnost AGRO servis Beran Černovice s.r.o. se věnuje rekultivační činnosti, výsadbě zeleně, zemním a výkopovým pracem či terénním úpravám. Dále také poskytujeme služby v oblasti zámečnických a svářečských prací. Mimo tyto činnosti provozujeme půjčovnu stavebních strojů. Sídlo firmy naleznete na adrese Černovice 23, okres Chomutov. Práce, ...

Výroba: - slitiny neželezných kovů. Svářečské práce: - svařování CO2. Tavírna hliníku. Slévárna: - odlévání hliníku do kokil.

Společnost A - BENET s.r.o. provádí kompletní stavební činnost. Realizujeme investiční akce včetně dodávek materiálu. Zaměřujeme se na výrobu, montáže a opravy potrubí, protihlukových stěn, technologických celků a zařízení, dále ocelových konstrukcí a montáže předizolovaných potrubí. Provádíme veškeré svářečské a montážní práce. Výroba, montáž, ...

Naše služby: - topenářské práce - zámečnické práce - svářecí práce - stavební práce - údržba bytových fondů.

Práce: - svářečské, svařování - zámečnické

Činnost: - svářečské, potrubářské práce pro energetiku a teplárenství.

Výroba. servis: - speciální vozíky na úpravu ledu-rolba - značky HYDROSTAT.ELEKTRIC.

Výroba: -drátěný program Služby: -ohýbání, lisování, svařování a popřípadě i povrchová úprava drátu.

Stavební činnost, výstavba a rekonstrukce staveb. Realitní služby. Obchodní činnost. Výroba kontejnerů a lehkých kovových konstrukcí. Dělení a svařování kovových materiálů. Povrchová úprava kovů.

Práce: - svářečské - svařování potrubí (teplárny, elektrárny).

Práce: -přesné dělení profilových a kruhových hutních materiálů do průměru 200mm -dělení plechů do síly 10mm a šířky 2000mm -ohyb plechu do síly 6mm a šíře 2000mm -zhotovení plochých členitých součástí do síly 10mm laserovou technikou -bezpřípravková metoda vysekáváním (niblováním) -výroba plochých, tvarově složitých součástí do síly ...

Výroba, montáž, opravy a rekonstrukce - tlaková zařízení, kotle a tlakové nádoby - parní a horkovodní kotle - potrubní systémy. Činnost - svářečské práce - klempířské a izolatérské práce - lakýrnické práce - výroba, montáž a demontáž ocelových konstrukcí.

Opravy, modernizace a rekonstrukce: - technologická zařízení v energetice.

Soustružení, frézování, dynamické vyvažování, broušení, svařování.

Zámečnická výroba - schody, zábradlí - výroba a montáž ocelových konstrukcí - svářečské práce. Elektromontážní práce - montáž a opravy osvětlení - opravy energetických rozvodných zařízení - průmyslová instalace. Inženýrská činnost - dozory staveb - zajištění investičních celků.

CNC technologie, laserové řezání materiálu, svařování Zpracování a ohýbání plechů

Činnost: - zámečnictví - výroba bran a plotů - obrábění - sváření

Zámečnické a nástrojářské práce, kovovýroba - obrábění - svařování.

Práce: -zámečnické -svářečské -montáž konstrukčních celků -nátěrové práce Dodávka, prodej: -hutní materiály

Práškové lakování - certifikace ISO 90001, 14001 a 3834 Výroba - kovový nábytek - certifikace ISO 90001, 14001 a 3834 - 2 Dodávka - svařované konstrukce - certifikace ISO 90001, 14001 a 3834-2 Prostorové ohýbání trubek, profilů a drátů na CNC strojích - lisování drobných součástí - certifikace ISO 90001, 14001 a ...

Výškové a zámečnické práce - výškové práce horolezeckou technikou - svářečské práce.

Zámečnictví. Naše služby: - zámečnické práce - výroba z nerezových ocelí - kovovýroba - zpracování kovových materiálů - soustružení - frézování - stříhání - pálení - vrtání - ohýbání - svařování - ohraňování.

Výroba a prodej: - konstrukční a upínací systémy - součásti pro hromosvody. Kovoobrábění. Zpracování plechů včetně povrchové úpravy.

Kovovýroba: - CNC obrábění - svářečské práce

Práce: -tepelné zpracování kovů -zpracování materiálů -poradenství