AA COM, s.r.o.

Zámečnická činnost zahrnuje instalace dveřních výplní a jejich opravy, výměny zámků, otevírání zabouchnutých bytů, vozidel a trezorů, osazení bezpečnostními prvky, instalace zavíracích systémů a další služby týkající se dveří, zámků a ochrany majetku.

ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
V oblasti zakázkového zámečnictví je spolehlivým partnerem firma ZAKO Turčín, spol. s r.o. Zlín-Březnice. Dle složitosti dílů garantuje termín dodání do 6 týdnů od objednání. Firma využívá svařovacího robota IGM 477-S pro přesné CNC svařování dílů a konstrukcí až do 4t. Svařuje ocel, nerez, hliník, měď. Vyrábí díly z plechu, ochranné strojní ...
ZAKO Turčín, spol. s r.o. - strojírenský podnik zaměřen na zakázkové zámečnictví
Praga Strašnice se zabývá: - strojní a zámečnickou výrobou - montážními pracemi - pronájmem kancelářských, dílenských a skladovacích prostor.

Projekce, výroba, montáž a servis: - mechanické systémy generální klíče. Poradenská a konzultační činnost v oblasti mechanických zabezpečovacích systémů pro úřady, banky, hotely školská, zdravotní a další zařízení.

Zámečnické práce. Nákladní doprava.

Práce: - zámečník, zámečnické - kovářské - pasířské

Stavební činnost - revitalizace a rekonstrukce panelových a činžovních domů - zateplení objektů - zednické práce - sádrokartonářské práce - klempířské a zámečnické práce.

Společnost HAKK s.r.o. se zabývá výrobou zámečnických prvků a to jak pro Váš dům zahradu tak pro Vaši firmu. Vyrábíme ploty, brány, schodiště a další... Dále vyrábíme různé druhy železných konstrukcí od interiérových prvků pro vybavení provozovny nebo podporu prodeje, zakázkových výrobků pro průmyslové využití nebo vyráběné sériově až po ...

Obráběčství Zámečnictví, nástrojářství výroba a distribuce závlaček

Hodinový manžel Praha poskytuje truhlářské a řemeslné práce i drobné opravy a úpravy Vaší domácnosti. Nabízíme služby údržbáře na telefonu mimo jiné i pro komerční prostory, kanceláře, ordinace, obchody nebo restaurace. Zajišťujeme údržbu interiéru, opravy nábytku, malířské a tapetářské práce. Provádíme drobné instalatérské práce jako např. ...

Zámečnictví: - výroba klíčů - montáže, opravy a prodej - bezpečnostní dveře - bezpečnostní kování - bezpečnostní závory - bezpečnostní soupravy - trezory - zadlabávací a visací zámky - dveřní zavírače - cylindrické vložky, systémy generálního klíče - průmyslové zámky - nábytkové zámky - stavební kování - kování pro ...

ZPRACOVÁNÍ BETONÁŘSKÉ OCELI -zámečnictví

Výškové práce: -hromosvody -práce pomocí lezecké techniky Elektromontážní činnost: -silnoproud -výroba rozvaděčů -slaboproud Zámečnická výroba: -konstrukce Speciální zakázky pro film: -akce nad volnou hloubkou.

Telecon servis spol.s.r.o. - mechanické zavírače dveří - mechanické a elektrické ovládání okenních ventilací - kování pro posuvné dveře nebo skládací stěny - kování pro celoskleněné dveře - elektrické pohony pro všechny typy dveří, včetně křídel, výkladců a doplňků.

Stavební práce. Pomocná stavební výroba, pomocné stavební práce: - truhlářské práce, truhláři - zámečnické práce, zámečník, zámečníci - instalatérské práce, instalatér, instalatéři - malířské práce, malíři - tapetářské práce, tapetáři - natěračské práce, natěrači - topenářské práce, topenáři - elektrikáři, elektro práce.

Zámečnické práce, zakázková kovovýroba Výroba ocelové konstrukce

Zámečnická pohotovost PAKLÍČ pro celou ČR! Jsme pohotovostní zámečnická firma, s nepřetržitým provozem. Těžiště naší činnosti spočívá v: - nouzovém otevírání zámků a dveří - zabezpečení objektů - opravách zámků, dveří a zárubní po násilném vniknutí. Náš tým tvoří profesionálové ve svém oboru. Pokud tedy hledáte prvotřídní služby od ...

Velkoobchod, maloobchod - zámky, klíče, kování - vložky bezpečnostní i stavební - dveřní zavírače Přestavby a opravy vložek, visacích zámků rychlé kopírování a výroba klíčů odborná konzultace a výroba systému generálního klíče

Rekonstrukce a zateplování domů - renovace a údržba fasád - sanace střech, podlah a lodžií - zasklívání lodžií - klempířské práce - zámečnické práce.

Služby: - suché stavby - zámečnické práce - zednické práce - dokončovací práce

Zámečnické práce. Stavební zámečnictví. Zámečnictví, zámečnická výroba, kovovýroba, prodej: - stavební ocelové konstrukce a stavební zařizovací prvky - zakázková strojírenská kovovýroba, - výroba ocelové konstrukce, ocelových konstrukcí - kovové, ocelové zábradlí - kovová vrata, brány a dveře, okna.

Obrábění kovovýroba, kovářství, kovoobrábění, zámečnictví-soustružení ploty brány.

STAVEBNÍ ČINNOST: - stavby na klíč, novostavby (včetně projektu) - rodinné domy a domky i větší projekty - architektonické studie a návrhy - rekonstrukce bytových i nebytových prostor - půdní vestavby, nástavby, přístavby - rekonstrukce střech, dodávky - nové střešní pláště, šikmé i ploché střechy - opravy a zateplování fasád objektů - ...

Veškeré zámečnické práce dle projektů a stavby. Výroba schodů Výroba vrat

Potrubářské, topenářské, instalatérské a zámečnicko - svařečské práce.

Činnost, práce: - svařování, svářečské - zámečnictví - potrubářské práce - montáž ocelových konstrukcí Zámečnictví a svařování v oblasti potrubních systémů a kotlů pro energetiku.

Non-stop zámečnická pohotovost - výroba klíčů - otevírání dveří bez poškození - montáž a výměna zámků a vložek - otevření zaseklého trezoru.