Máte rádi noční život? Pak navštivte bar, hernu nebo noční klub, které nabízejí širokou nabídku alkoholických nápojů a míchaných drinků, taneční hudbu, striptérky a tanečnice, hostování DJ, hudební a taneční vystoupení, hazardní hry na výherních automatech

Music bar - restaurant -restaurace s kapacitou 200 míst -v baru najdete kvalitní plzeňské pivo doplněné nabídkou pivních speciálů, veškeré druhy alko i nealko nápojů, kávy a širokou nabídkou míchaných drinků -taneční parket -100 druhů jídel -televizní obrazovka a velkoplošná projekce.

Klub, club - teplá jídla - alkoholické i nealkoholické.

Klub. Nabídka točeného piva, míchaných nápojů a jednoduchých jídel. Možnost hraní billiardu, šipek a fotbálku.

Provozování hudebního klubu s barem pořádajícího pravidelné koncerty, akce a vystoupení diskžokejů.

Provoz tanečního hudebního klubu, obchod s CD z okrajových hudebních žánrů. Radost FX již od počátku zachytila dříve nám upírané moderní styly hudby, a tak se zapsala mezi první kdo Praze a České Republice vůbec nabídl možnost poslechu nejen houseové, techno a r´n´b hudby.

Cabaret Show. St. Pauli Cabaret nabízí v klimatizovaných prostorách pestrý erotický program.

Bowling: - 6 profesionálních bowlingových drah AMF - Cocktail bar - Karaoke večery, každou sobotu! - Internet - Billiard - Stolní fotbal - Projekce sportovních přenosů.

Nabídka ubytování v rodinném hotelu umístěním v historické sedmipodlažní neorenesanční budově z roku 1890: -67 čtyřhvězdičkových pokojů včetně 6 pokojů de lux, 2 apartmá -klimatizace -satelitní televize -radio -telefon -minibar -sejf na pokoji -pokojový servis -služby pro obchodníky -sauna.

Provozování Restaurací - barů

Vaříme z čerstvých produktů, které osobně vybíráme od českých farmářů ze Šumavy, Krkonoš a Vysočiny. Mořské plody pro nás dováží sympatický Ital Eni'o z rybího trhu v Benátkách .

Činnost: - poradenství v oblasti živých her - pořádání rekvalifikačních kurzů krupiér a speciálních krupiérských kurzů v ČR - výroba a prodej vybavení pro casina - odborné potahování stolů - provozování mobilního casina - zprostředkování krupiérů pro krátkodobé i dlouhodobé práce

Cocktail music bar. Hudební klub. Pořádání, služby: -catering. -rauty, bankety. -firemní akce. -zábavní akce po celé ČR.

Klub, vinotéka, vinárna, hudební klub, herna, klubovna, muzeum, biograf, výstavní síň, čítárna...

Hudební klub. Pořadatel pravidelných rockových a metalových koncertů.

Čtyřhvězdičkový hotel v centru Prahy. - 76 unikátně zařízených pokojů - apartmá - restaurace, hudební klubu a bar - konferenční místnost pro max. 26 osob - wellness

Provoz koktejlového baru s výběrem nápojů.