Každý večírek, oslava nebo firemní akce se neobejde bez dobrého občerstvení! Využijte cateringových služeb, které zahrnují koktejly, rauty, recepce, bankety, coffebreaky, party a garden party, zabíjačkové a zvěřinové hody, galavečeře a pikniky.

Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Firma Pub gastro uh s.r.o. Uherský Brod se zabývá cateringovými službami pro různé typy akcí. Ať se jedná o firemní akce, svatby nebo teambuilding, zajistíme vše, co potřebujete na pohoštění. Nabízíme vám výběr z teplé i studené kuchyně, pokrmy připravujeme z kvalitních a čerstvých surovin. Zajistíme profesionální obsluhu. Dodáme vám také veškeré ...
Pub gastro uh s.r.o. - Cateringové služby Zlínský, Jihomoravský kraj
Hotel Lony - ubytování - wellness Restaurace - cateringové služby - pořádání svateb, narozenin, výročí, obchodních setkání, školení, seminářů, konferencí

Služby - cateringová činnost - rauty, coctaily, bankety - zahradní party s grilováním - kuchař v soukromí

Služby: -grilování selat. -grilování prasat, vepřových kýt.

Služby: -občerstvení včetně rozvozu obědů i pojízdné a mobilní

Catering Karlštejn Gastronomický servis pro: - vernisáže - rauty - párty - koktejly. Na nádvoří hradu Karlštejna provozujeme stánek s občerstvením pro turisty a prodej občerstvení v Lesním divadle v Řevnicích.

Výroba a rozvoz minutkových jídel na telefonickou objednávku. Pizza, saláty, dezerty. Svatba, rauty, občerstvení na sportovní akce.

Nabídka gastronomických a cateringových služeb.

Pro naše klienty provozujeme služby osobního kuchaře.. dle Vašeho přání složíme menu, nakoupíme potřebné suroviny, přijedeme na Vámi určené místo, uvaříme a uklidíme. Dále provozujeme catering, firemní akce, rodinné oslavy a párty všeho druhu.

Restaurace: - cateringové služby - rozvoz jídel - slavnostní rauty - svatby, promoce - firemní prezentace - rodinné slavnosti, jubilea.

Nabízíme: - cateringové služby a dodávky cukrářských a pekařských výrobků.

Výroba lahůdek je hlavní činností firmy Tržický v.o.s. Lahůdky dodáváme do prodejen převážně v středočeském kraji a v Praze, zásobujeme samozřejmě také vlastní prodejny. Vyrábíme: saláty, chlebíčky, pomazánky, misky, aspiky, obložené mísy, rybí a sýrové nakládané speciality, knedlíky, zákusky. Zajišťujeme také cateringové služby.

Výroba a prodej: -studená i teplá kuchyně s dovozem až k vám -lahůdky, chlebíčky, saláty, aspikové výrobky, bagety. -hotová jídla. Catering: -pohoštění (obložené mísy, chlebíčky, chuťovky, vyřezávané melouny) na firemních, rodinných oslavách a svatbách -pečené sele, naložené steaky, guláš, krůtí nebo vepřový šleh pro zahradní party ...

Kompletní cateringové služby: - rauty, recepce, svatební hostiny, promoční večírky, catering ke kongresům a konferencím, občerstvení při slavnostních akcích, vysoká flexibilita.

Bufet a restaurace: -teplá a studená kuchyně -závodní stravování -catering -rauty -společenské akce.

Hostinská činnost -Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Zastavárenská činnost a maloobchod s použitým zbožím -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Provozování tělovýchovných a sportovních zařízení a organizování sportovní činnosti -Ubytovací služby -Provozování kulturních, kulturně-vzdělávacích a ...

Gastronomické služby: -rauty -bankety -svatby -výročí -slavnostní hostiny -dětské oslavy -koktejl party -zahradní slavnoti -občerstvení při prezentacích, sport.akcích, školeních...

Půjčovna nádobí, gastronomické služby, teplá a studená kuchyně od 21.12.2015 do 31.12.2016

Sportovní centrum Všenory. Služby: - squash - golf - restaurace - aerobic a další cvičení - spinning - bowling - fitness - cateringové služby - kadeřnictví - kosmetika - manikura - relaxace a masáže.