Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Služby: - wellness - finská sauna, sanarium KLAFS, solná parní lázeň, bylinná parní lázeň, whirlpool, ochlazovací bazén, kneippova cesta, relaxační místnost, bar - masáže - klasická, čínská energetická, medová, anticelulitidová + ozonový zábal, lávové kameny, havajská, lifting obličeje - beauty: ošetření pleti, pedikúra, manikůra, nehtová ...

Výroba dortů a dortíků podle Vašeho přání.

Kočičí kavárna Olomouc s.r.o. provozuje kavárnu s domácími zákusky, kočkami, pořádá sbírky a zajišťuje adopci koček.

Pasticceria Šantovka s.r.o. provozuje kavárnu se zákusky, dorty, poháry a zmrzlinou.

VIKING RIVER s.r.o. provozuje cukrárnu a pekárnu.

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Pokud máte rádi kávu, která je nejen lahodná, ale i krásná na pohled, pak byste neměli minout kavárnu Fabbrica di caffé. Tato designová kavárna vás uchvátí svým moderním a elegantním interiérem, kde dominuje inovativní modulární kávovar Modbar z dílny La Marzocco. V Fabbrica di caffé se neuspokojíme s průměrem, proto pečlivě vybíráme pouze ...

Vítáme Vás v naší cukrárně Ideál. Neváhejte a zavítejte do naší cukrárny, která sídlí na adrese Čemínská 11, Město Touškov. Ochutnat u nás můžete skvělé zákusky, dortíky a také si dát kvalitní kávu či čaj. Osvěží Vás také výborná zmrzlina z Opočna, kterou v naší cukrárně rovněž nabízíme. Dále pro Vás máme chlebíčky, obložené mísy, ...

Cukrárna: - zákusky - dorty - koláče a cukroví - marcipánové ozdoby - studená kuchyně. Prodej cukrářských potřeb.

Příjemné posezení s přáteli či rodinou v restauraci nebo cukrárně Vám umožní společnost MAGNOLIE PLUS CZ s.r.o. Ochutnat u nás můžete poctivé a lahodné zákusky, kvalitní kávu, dobrá vína nebo pizzu z naší široké nabídky. Pro milovníky bowlingu máme připraveny dvě bowlingové dráhy. Najdete nás na adrese Masarykova třída 1301, Orlová - Lutyně.

Provoz restaurací, restaurace, restaurant, barů, bary, cukrárna. Připraví jídlo i pro Vašeho psa. Gastronomie, gastro služby. Excalibur Hrádek: -tel.: 515206233 -budova repliky starověkého hradu -restaurace (82 míst) -bar (10 míst) -terasa (96 míst). Blue Café: -tel.: 515206251 -sídlo v areálu nového komplexu obchodů -kavárna ...

Kafe v obýváku poskytuje ubytování ubytování v Bítově u Vranovské přehrady. V ceně pobytu je zahrnuta snídaně. Pokoje jsou dvoulůžkové s vlastním sociálním zařízením. Součástí objektu je i kavárna, kde připravujeme italskou kávu, domácí dezerty a zákusky, míchané nápoje.

MEEX BAR s.r.o. provozuje kavárnu v centru Olomouce.

Café La Fée s.r.o. provozuje francouzskou kavárnu v centru Olomouce.

Květinářství. U květinářství máme i krásnou kavárnu.

Café Bar Alcatrust. Hostinská činnost: - kavárna, bar - kapacita 45 míst: - italská káva - míchané nápoje i koktejly - italská kuchyně. Možnost sledování sportovních přenosů na plátně.

Cukrárna - s kapacitou 28 míst. Malooobchod, prodej: - zákusky, cukrovinky, dorty - pečivo - studené i teplé nápoje.

Coffee4Me s.r.o. provozuje kavárnu s kvalitní italskou kávou a výrobou vlastních zákusků.

Martin Zajíček provozuje kavárnu s kvalitní kávou, zákusky a alkoholickými a nealkoholickými nápoji.

BALASHOUSE s.r.o. provozuje kavárnu s možností obědového menu a s možností pořádání firemních večírků, konferencí a svateb.