Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

U vláčku s.r.o. provozuje kavárnu s dětským koutkem a prodává zdravou výživu.

Tradiční cukrářskou výrobu zajišťuje Cukrárna Café u Michala

Realitní kancelář: -po-pá 9.30-17 -odhady nemovitosti -prodej a pronájem nemovitostí - byty, rodinný domek, činžovní dům, pozemek, pole, výrobní prostory, sklady. Kavárna: po-ne 7.30-18 Penzion: -pokoje vybaveny sociálním zařízením, lednicí a TV.

Provoz restaurací, restaurace, restaurant, barů, bary, cukrárna. Připraví jídlo i pro Vašeho psa. Gastronomie, gastro služby. Excalibur Hrádek: -tel.: 515206233 -budova repliky starověkého hradu -restaurace (82 míst) -bar (10 míst) -terasa (96 míst). Blue Café: -tel.: 515206251 -sídlo v areálu nového komplexu obchodů -kavárna ...

Kafe v obýváku poskytuje ubytování ubytování v Bítově u Vranovské přehrady. V ceně pobytu je zahrnuta snídaně. Pokoje jsou dvoulůžkové s vlastním sociálním zařízením. Součástí objektu je i kavárna, kde připravujeme italskou kávu, domácí dezerty a zákusky, míchané nápoje.

Společnost fruli company s.r.o. se zaměřuje především na ruční výrobu výjimečných sirupů, zajímavých čokolád, našich frulitek a dokonalých dortů. Vždy vyrábíme jen to nejlepší, co nám příroda dovolí a chceme těmito výrobky dělat lidem radost. Osobně nás můžete navštívit v cukrárně fruli CAFETERIA ve Vyškově, ve které každý den prezentujeme a ...

Adriena Korábková provozuje kavárnu a rumotéku Adrinela Cafe s dětským koutkem a Wi-Fi zdarma

Restaurace s venkovním posezením. Kavárna.

Restaurace, kavárna. Pochutnáte si na skvělém jídle - burgery, steaky i české klasiky. V létě si své jídlo nebo skvěle vychlazený točený ležák Pilsner Urquell užijete i na útulné zahrádce s výhledem přímo na Náměstí - hlavní třídu vedoucí rovnou do srdce historického Mikulova.

Husí Plácek: -ubytování -penzion -vinný sklep -kavárna -vinárna -restaurace -e-shop.

Restaurant se nachází v samém srdci Jižní Moravy, přímo v objektu klasicistní budovy Chateau de Frontiere / Hraniční zámeček. Našim hostům nabízíme osmichodové degustační menu, které si můžete objednat ve zkrácené čtyřchodové verzi. Snažíme se zpracovávat výhradně české a regionální suroviny. Kavárna s nabídkou nealkoholických i alkoholických ...

Kavárna - Dům pánů z Lipé. Špičkový servis z vlaků RegioJet v nové kavárně.

Motorest, motel, ubytování Mikulov -celoroční ubytování -v bezprostřední blízkosti mezinárodní silnice Brno-Wien I 52 -celková kapacita motelu 120 lůžek -33x dvoulůžkový pokoj -4x apartmán -služby poskytujeme nonstop -rozsáhlé sociální zařízení, sprchy -v ceně ubytování-snídaně. Restaurace a bar: -bufet, rychlé občerstvení -teplá ...

Rebelbean s.r.o. provozuje kavárny a e-shop s kávou, hrnky, kávovary, mlýnky, filtry, baristickými pomůckami a dalším příslušenstvím.

Bistro Kafé - lákavé dorty, moučníky, káva.

Jana Prušová provozuje restuauraci a kávarnu.

Penzion Smile Brno provozuje penzion. -pokoje 2lůžkové, 3lůžkové, 4lůžkové -koupelna a WC na chodbě vedle pokoje - možnost i vlastní -Tv, Wifi připojení -možnost parkování, snídaně. Cukrárna, kavárna, prodej. -chlebíčky -zákusky, minizákusky, řezy -čajové pečivo, vánoční cukroví -zmrzlina -cukrovinky -objednávky dortů a obložených ...

Retro Kavárna Služby: -nekuřácká kavárna -pizza, pizzerie -bowling -rozvoz jídla -pivnice -vinotéka -letní terasy 60 míst, zastřešené -točená zmrzlina. V letních měsících provozujeme i městské koupaliště ve Zbýšově -5 bazénů, krásné prostředí.

Cukrárna KOLBABA s.r.o. provozuje cukrárnu s: - dorty - mléčné koktejly se zmrzlinou - palačinky - ovocné poháry - zmrzlinové poháry.

Cafe Muzeum. -sicilské kávy či pravé italské čokolády -široká nabídka nápojů včetně nápojů míchaných -obrovské spektrum moučníků či zmrzlinových pohárů -rozšířený jídelní lístek, který splňuje nabídkou chutě i lecjakých gurmánů -menu -páteční grilování přímo před Vašimi zraky. Prodej: -vína, víno Lechovické sklepy.

Výroba a prodej: -cukrářské zákusky -dorty ad..