Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Pohostinství: -restaurace a kavárna -kapacita míst -salonek 15 -výčep 30 -kavárna 45 -terasa 100 -svatby, promoce, přátelská posezení -závodní stravování -rozvoz menu -posezení na terase při živé hudbě

Cukrárna. Prodej: -zákusky -dorty -netradiční sladké speciality -káva -čaje -horká čokoláda -ovocné koktejly -zmrzlina -víno.

Cukrárna. Prodej: -zmrzlina -cukroví -zákusky -dorty -káva -chlebíčky.

Kavárna, cukrárna. Velký výběr káv, míchané nápoje, koktejly, nealkoholické nápoje, velký výběru zákusků a zmrzlinových pochoutek.

Cukrárna. Prodej, výroba: -zákusky -cukrovinky -zmrzlina.

Cukrárny. Výroba, prodej: -zmrzliny, zákusků, cukrovinek, dortů, svátečního cukroví.

Výroba a prodej zákusků a dortů vlastní výroby. Studené a teplé nápoje.

Orientální kavárna v centru Brna, jedinečná atmosféra, široká nabídka kávy a čajů, možnost konání večírků a oslav. Vodní dýmky, WIFI připojení, příjemná obsluha. Orientální občerstvení.

Pečení domácích zákusků a dortů. V naší nabídce máme zákusky také pro lidi trpící celiakií - bezlepková dieta, nebo pro diabetiky. Výroba slaných dortů.

Kavárna s dětským koutkem, dětská kavárna. Solná jeskyně - jeskyně je výhradně ze soli z Mrtvého moře Restaurace, pizzerie. - pizza s rozvozem.

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - potraviny - cukrovinky.

Hostinská činnost. Kavárna - káva vysoké kvality. Bar - osvěžující koktejly.

Welness centrum. Restaurace a kavárna: -stravování, jídlo, obědy, večeře, nápoje -denní menu -možnost pořádání - akce svatby, rodinné akce, trachty, oslava, promoce, třídní sraz -možnost konání firemní akce, školení: -projektor s notebookem pro projekci (Windows, MS Office), WiFi volně k použití, flipcharty -oddělený prostor pro 38 ...

Cukrárna. Prodej: -zákusky -dorty -cukroví -zmrzliny -ostatní sortiment.

Firma zaměstnává více než 80% osob se zdravotním znevýhodněním. Výroba: - pracovní oděvy - papírnické pomůcky Mytí: - automobily. Kavárna: - kapacita 40 míst - terasa s bezbariérovým přístupem - WIFI připojení - projektor - možnost pořádat školení, večírky, párty, rauty, ... Kopírování, skenování.

Kavárna, cukrárna NIKA: po-pá 9-20, so 14-20 Nabídka: - chlebíčky, bagety, zapečené tousty, zákusky, kopečková zmrzlina - nealkoholické nápoje od firmy KOFOLA a.s. - alkoholické nápoje, teplé nápoje káva, čaj, svařák. Pořádáme rodinné oslavy, dětské party a jiná sezení. V letních měsících máme k dispozici zahrádku s posezením na čerstvém ...