Cukrárny a kavárny jsou ideální místo pro milovníky kávy a zákusků. Vychutnejte si caffe latte, expresso či cappucino z těch nejkvalitnějších kávových zrn a k nim si dopřejte výborné zákusky, dorty, bezlepkové pochoutky, chlebíčky, poháry a zmrzlinu.

Pohostinství: -cukrárna,kavárna. Prodej,zprostředkování objednávek a výroby: -cukroví,zákusky,dorty.

Kavárna nabízí velký výběr kávy českou kuchyni a příjmné posezení.

Kavárna - letní zahrádka - možnost pořádání oslav, svateb

Pohostinství: -rychlé občerstvení,bufet.

Maloobchod - potraviny Kavárna Penzion - kapacita 20 lůžek - 3 apartmány - včetně stravování - WI-FI - v okolí cyklostezky - dětské hřiště - parkoviště

Pohostinství: -pizzerie,pizzeria: -pizza -těstoviny -steaky vepřové,hovězí -saláty -letní zahrádka -night club. Diskotéka v pátek,sobotu.

Pohostinství,restaurace: -pivnice -vinárna -letní zahrada -bar* s programem. Nabídka: -teplá jídla -minutky Ubytování

Prodej - cukrářské výrobky Výroba - cukrářské výrobky Provoz - kavárna

Pohostinství: -restaurace,pizzeria (pizzerie): -pizza 43 druhů,tyčinky -těstoviny,saláty -zmrzlinové poháry -kapacita 45 osob.

Kategorie: -ubytovna pro dělníky s celoročním ubytování: -5 pokojů - celkem 15 lůžek. Pohostinství: -hostinec,restaurace -závodní stravování: -hotová jídla.

Pohostinství: -hostinec,restaurace,hospoda.

Pohostinství: -restaurace TYROL - u Zámku -restaurace LIMPOPO - u sezónního vstupu do ZOO.

Ubytování: -10 chatek /srubů/ -travnatá plocha pro 100 karavanů, s elektrickou přípojkou -hlavní objekt: -společné WC, sprchy, společenská místnost s televizí Složení pokojů: -sruby dvoupokojové 9-10 lůžek -chatky 5-6 lůžek -plocha pro 60 karavanů. Kategorie: -kemp a autocamping s ubytováním ...

Fitcentrum. Lymfodrenáže - masáže. Kadeřnictví. Manikúra. Pedikúra. Restaurace - STEAKHOUSE OLYMPIA: - tel.: 604726492.

Kavárna, cukrárna: -kapacita 30 osob, v létě zahrádka 20 osob -čerstvá káva přímo z pražírny -domácí koláče a bábovky -polévky -palačinky, poháry, panini a toasty -dortíky -bombardino, limoncello -dětský koutek.

Pohostinství. Restaurace, pizzerie, rozvoz, donáška: -italska pizza, těstoviny, hamburgery -saláty -polední menu (11-14h.) -nekuřácké prostředí cca 30 míst. Možnost pořádání: -rodinných oslavy, svatební a smuteční hostina, školní srazy, firemní večírek, rauty a catering, firemní a společenské akce. Objednávky na ...