Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Restaurace: -rodinné oslavy, promace, svatby -pivnice 50 míst -zvěřinové speciality -společenská místnost s krbem 50 míst. Bowling.

Práce: - zemní práce, demolice - terénní úpravy - úklidové práce - přípravné a dokončovací práce - ruční výkopy - stavební práce. Hostinská činnost.

Hospoda, restaurace: - stravování. Speciality pečené v peci na bukovém dřevu. Nabídka piva Rohan z vlastního minipivovaru. Pořádání rodinných oslav v příjemném prostředí minulých časů.

Restaurace: - stravování - kapacita 100 míst - bezbariérový přístup. Možnost využití sálu s 500 místy pro pořádání svateb a oslav. Pivnice: - kapacita 70 míst - nekuřácký salonek - herna vybavená kulečníkem, šipkami a hracím automatem.

Pivnice. Stravování. Teplá a studená kuchyně. Denní menu, výběr ze 3 jídel.

Restaurace: -cateringové služby -konference, školení -taneční kurzy -firemní večírky, svatby, plesy, oslavy, rodinná setkání -gastronomické akce -ubytování.

Hostinec. Restaurace: - stravování.

Stravování: - restaurace (kapacita 50 osob) - pohostinství, hospoda - venkovní posezení.