Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Stylová italská pizzerie v historickém centru města Olomouce. Pizzerie, restaurace: - pizza - těstoviny - speciality na grilu - saláty - moučníky, deserty. Kapacita 30 míst. Altánová zahradka ve dvorním traktu pro pro 20 osob. Zahrádka před restaurací pro 15 osob. Pořádání oslav, svateb, promocí, firemních akcí.

Restaurace: - teplá jídla po celý den - 2x v měsíci diskotéka - možnost pořádání svateb, oslav, hostin i nad 100 osob.

Restaurace: - kapacita 70 míst - salonek pro 15 osob.

-Zprostředkování obchodu a služeb -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Velkoobchod a maloobchod -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a posudků -Příprava a vypracování technických návrhů, grafické a kresličské práce -Výroba, ...

-Zprostředkování obchodu a služeb -Velkoobchod a maloobchod -Skladování, balení zboží, manipulace s nákladem a technické činnosti v dopravě -Poskytování software, poradenství v oblasti informačních technologií, zpracování dat, hostingové a související činnosti a webové portály -Realitní činnost, správa a údržba nemovitostí -Reklamní činnost, ...

Luxusní restaurace v centru Olomouce, tradiční moravská jídla, profesionální obsluha. Pokoje: -kapacita 52 míst -zahrádka 38 míst. Vinárna: -kapacita 80 míst z toho 14 v modrém salonku (vhodné pro uzavřenou společnost). Moravská a mezinárodní kuchyně.

Penzion Myslivna zajišťuje ubytování: - 8 dvoulůžkových pokojů - vlastní koupelna, sociální zařízení, TV, připojení k internetu. Myslivecká restaurace: - domácí kuchyně a zvěřinové speciality - letní zahrádka, grilování.