Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Restaurace. Telefonní číslo je na telefonní automat, který je umístěn na chodbě.

Hostinec. Restaurace. Zámečnictví, nástrojářství.

Náš zájezdní hostinec má k potěše ducha i těla otevřeno denně od 11 do 23 hodin.Jídelní lístek Každý den se můžete podívat co pro Vás naši kouzelníci připravili a na co se můžete těšit. Dětský koutek V rámci zkvalitnění služeb byl zprovozněn dětský koutek a v podstatě celá jedna místnost je určena Vašim nejmenším. Jedná se o tzv. včelín ...

Pizzeria La Piazza: - studené předkrmy - pizzy (34 druhů) - těstoviny (klasické, zapečené) - bifteky - kuřecí maso - ryby - rizoto - vegetariánská jídla - saláty - dezerty Rozvoz pizzy domů po Kolíně ZDARMA! Pizzeria Ristorante: (vchod z Kouřimské ulice)

Pohostinství. Pronájem nemovitostí.

Autokemp Horka nad Sázavou se nachází na břehu řeky Sázavy. V autokempu je celkem 15 dřevěných chat a místo pro asi 80 stanů a 10 karavanů. Koupání je možné v řece Sázavě nebo v nedaleké bývalé pískovně. Sportovní vyžití: stolní tenis, lodičky-pramice, šlapadlo, hřiště v areálu kempu, tenisový kurt vzdálený 300 m a dětské hřiště ve vesnici.