Pivnice, hospody, vinárny, restaurace a další pohostinství zajišťují příjemné posezení spolu s dobrým jídlem a pitím. Mimo jiné se zaměřují i na rozvozy jídla, catering, přípravu poledního menu, sledování sportovních utkání anebo pořádání soukromých akcí.

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů - celkem 15: -4x dvoulůžkový -8x třílůžkový -2x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový. Vybavení objektu: -restaurace s 90 místy -pivnice se 40 místy.

Ubytování: - chata, penzion (pension) - kapacita 32 lůžek - sociální zařízení na pokojích. Služby: - sauna - posilovna - půjčovna horských kol - hřiště na volejbal - stolní tenis - biliar, šipky. Restaurace. Bar. Posezení u krbu. Pořádání svatebních hostin a jiných oslav. Vhodné pro hromadné pobyty a školní akce.

Kategorie: -ubytovací hostinec s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -jednolůžkové, dvoulůžkové a třílůžkové pokoje s možností přistýlky -apartmány dvoulůžkové. Vybavení objektu: -stylová krajová restaurace.

Pohostinství: -hostinec, hospoda. Internetová kavárna.

Poutní dům Svatý Hostýn. Tři poutní domy. Kategorie ubytování: -celoroční ubytování v poutních domech (Svatý Hostýn): -kapacita 160 lůžek celkem. Pohostinství: -restaurace v poutním domě č.2: tel.: 608381134.

Pohostinství: -restaurace, kavárna: -denní menu -minutky -kapacita 30 osob -možnost pořádání soukromé oslavy.

Penzion leží v podhůří Javorníků a Beskyd. Kategorie: -penzion s celoročním ubytováním. Vlastní restaurace - možnost polopenze. Složení pokojů: -celková kapacita 38 lůžek: -2 dvoulůžkové a 8 čtyřlůžkových pokojů -sociální zařízení je na chodbě. Zvýhodněné cenové relace na podzimní ozdravné pobyty dětí. Vybavenost ...

Pohostinství: - restaurace. Služby: - pořádání: - svatební hostiny - oslavy, párty.

Kategorie: -hotel*** ve stylu zemědělské usedlosti s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -hlavní budova: -15 dvoulůžkových,sprcha,WC s možností přistýlky -2 čtyřlůžkové apartmány. Vybavení pokojů: -televize,ústřední topení. Vybavení objektu: -restaurace 50 míst -vinárna 40 míst -zahradní terasa 25 míst -salonek 20 ...

Pohostinství: -cukrárna,kavárna. Prodej,zprostředkování objednávek a výroby: -cukroví,zákusky,dorty.

Sukrárna,kavárna. Prodej: -zákusky,cukroví,dorty -zmrzlinové poháry -káva.

Pohostinství: -restaurace. Oblíbená zastávka pro cyklisty.

Penzion: - ubytování - restaurace.

Pizzerie, stravování: - kapacita 60 osob - nabízí pizzu vlastní výroby, italské speciality - minutky, špagety, zeleninové saláty - k dispozici salónek pro 20 osob. Kanadská pivnice: - kapacita 60 osob - stylová ve dřevě - donášky pizzy či jídel. Pivní bar. Všechny prostory jsou vhodné pro uzavřené akce jako svatby, oslavy, firemní ...