Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vážení návštěvníci, vítá Vás Residence Barrique - apartmánový areál v centru Valtic, který disponuje celkem 21 nádherně zařízenými apartmány. U nás naleznete venkovní krytý slaný bazén, kolárnu, vlastní vinný sklep, wellness, solárium i dětské hřiště. Residence Barrique Valtice Vám nabízí ubytování v nadčasových, stylově zařízených apartmánech ...

Zámek Křtiny, nacházející se v srdci Moravského krasu, je místem s bohatou historií a širokou nabídkou služeb. Tento barokní zámek, který byl původně rezidencí premonstrátů z brněnských Zábrdovic, dnes slouží jako hotel, restaurace a kongresové centrum. Historie zámku Zámek Křtiny má dlouhou historii sahající až do poloviny 17. století. Je ...

Cukrárna Pavel Jankůj v Domašově v okrese Brno - venkov se zabývá vlastní výrobou zákusků,  svatebních dortů, perníků, koláčů a vánočního cukroví. V letních měsících se u nás můžete osvěžit námi vyráběnou kopečkovou zmrzlinou více příchutí.  Dále v naší cukrárně nabízíme horké nápoje, široký výběr lahodných káv, cukrovinky a oplatky a mnoho ...

Pekařství - bistro Křižákovi provozuje pekárnu včetně eshopu.

Alegria Natur s.r.o. poskytuje ubytování v apartmánech se zahradou, bazénem a posezením a provozuje vinný sklípek.

Kavárna s nabídkou dortů, zákusků a dalších sladkých pochutin.

Hotel. Ubytování: -30 luxusních pokojů apartmá s terasou, -SAT TV, minibar, trezor, klimatizace a WI-FI internet -restaurace s vlastní vinotékou -hlídané podzemní garáže. Pořádání: -svatba, firemní večírek, oslava.

Hotel, restaurace, jezdecký areál. Služby: -ubytování -hotel -restaurace -jezdecká škola, akademie -ustájení koní -pořádání závodů.

OLV spol. s r.o. provozuje Restauraci Wings, která se zaměřuje na kvalitní italskou pizzu a poskytuje cateringové služby pro různé akce.

David Stehlík provozuje restauraci s denním menu, možností oslav, akcí a večírků.

Cateringová agentura. -zajistíme Váš raut, firemní večírek, catering neomezených možností, recepci, gala večer, garden party, family day, konferenci, módní přehlídku, svatbu, narozeninovou oslavu, taneční párty atd. Klientům nabízíme kompletní ucelené služby, včetně zajištění prostor, techniky a programové skladby. Svatební servis. Produkční ...

Milk Thistle s.r.o. provozuje penzion s kavárnou MONNER v malebném městečku Mikulov. Ubytování je v jednolůžkových, dvoulůžkových pokojích nebo útulných apartmánech.

Vinotéka, prodej: - lahvová vína, - archivní vína, - odrůdová vína.

GRID HOTEL: - hotel a restaurace, - firemní akce, - restaurace.

Marcela Kudličková provozuje hostinec U Zelené žáby s možností pořádání oslav.

Hana Diasová provozuje Cafe Bar Mauro s kvalitní kávou, točeným pivem a šipkovým automatem.

Václav Roučka provozuje čajovnu s bohatým výběrem bylinných i ovocných čajů.

Ubytování v nově zrekonstruovaném objektu vinného sklepa. 3 samostatné pokoje s manželskou postelí, lůžkem a možností přistýlky. Společná koupelna a WC. V přízemí společenská místnost, plně vybavená kuchyně a WC.

Ve vinařství Štěpánek v Mutěnicích můžete navštívit vinárnu a vinný sklípek, kde ochutnáte jedinečná česká bílá a růžová sudová vína. Pořádáme také degustace moravských vín. Vinařství poskytuje posezení v typicky slováckém vinném sklepě s kapacitou 50 osob, který je vhodný pro pořádání firemních a rodinných oslav a akcí.

Cale Miramar s.r.o. provozuje penzion s kapacitou 25 osob, apartmány a kavárnu.

Moravské Chalupy s.r.o. poskytuje ubytování na vinařské stezce s bazénem, vinným sklípkem, saunou a dětským hřištěm.

HERBENKA Hustopeče s.r.o. je rodinný vinný sklípek a penzion, poskytuje ubytování, realizuje soukromé akce, degustace a vaří moravskou kuchyni.

RaJ group s. r. o. provozuje restauraci, hotel a pořádá různé druhy akcí.

Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.