Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Boutique ubytování a winebar ve Velkých. Sklep 38 je místo, kde se snoubí tradice moravského sklípku a moderní vinařství. Vhodné pro pořádání pro menších soukromých a firemních akcí. Ubytování až pro 12 osob ve stylových pokojích.

Malé mikulovské vinařství se zaměřením na výrobu bílých vín. Provoz vinného baru a restaurace v bývalém měšťanském domě v srdci Mikulova. Možnost ubytování v apartmánech s kuchyňskou linkou, myčkou, lednicí, obývacím pokojem a koupelnou.

Provoz turistického informačního centra. Nabízíme mapky a materiály o památkách, kulturních a vinařských akcích. Zajišťujeme upomínkové a dárkové předměty vztahující se k našemu regionu. Provoz vinařství s nabídkou ubytování. K dispozici máme ubytování pro 70 hostů, velký klenutý sál a nechybí ani klimatizovaná, plně vybavená školicí místnost. ...

PURA VIDA – PENZION A VINNÝ SKLEP ZAJEČÍ - ubytování v penzionu, - vinný sklep, - vinotéka.

Ubytování s bazénem v zaječí. Penzion disponuje dvoulůžkovými a čtyřlůžkovými pokoji s vlastním vstupem, kuchyňkou a koupelnou. Součástí penzionu je vlastní vinný sklep s víny od místních vinařů.

Penzion s vlastním vinným sklepem. Ubytování v nově zrekonstruovaných pokojích pro 2, 3 nebo 4 osoby. Možnost ubytování v chaloupce s venkovním bazénem. Možnost pořádání oslav, teambuildingů ve vinném sklípku.

Degustace ve vinném sklepě nebo ve vinici. V letní sezónně celodenně otevřený samoobslužný degustační prostor s občerstvením. Vinařství poskytuje ubytování v apartmánu se 3 pokoji, obývacím pokojem s kuchyňou a terasou

Vinařství Čech s.r.o., je vinařství s dlouholetou rodinnou tradicí na Podluží. Zabýváme se vinohradnictvím, pěstováním révy vinné a výrobou kvalitního vína z vlastních vinic. Ošetřujeme ekologicky pěstované vinice, které se rozkládají na ploše 25 ha. Naše vinice patří do Slovácké vinařské podoblasti. Výroba a prodej lahvového vína je zaměřena ...

Penzion-restaurace U Halmů -kapacita 18 lůžek včetně přistýlek, -vybavení pokojů: -sociální zařízení, sprchový kout, TV, WiFi internet -možnost snídaní, polopenze, plná penze Restaurace: -45 míst, salon 38 míst -parkoviště, garáž, úschovna kol. Ubytování v rámci brněnských veletrhů a výstav. Možnost oslav v samostatném salonku.

Ubytování a sklep u Křiváků. Apartmány s vlastním vinným sklepem. K dispozici jsou 2 apartmány, každý pro 4-6- osob. Každý apartmán má vlastní vybavenou kuchyni, jídelní koutek s televizí. Možnost využití terasy.

Ubytování v zámeckém parku. -penzion, pension -celková kapacita 14 lůžek. UBYTOVÁNÍ je nabízeno v pěti zámeckých pokojích se starožitným nábytkem: „modrý pokoj“ „oranžový pokoj“ „květinový pokoj“ „svatební pokoj“ a „lovecký apartmán“ v zahradě. 2 x dvoulůžkové, 2x čtyřlůžkové, lovecký apartmán. Zahrada s venkovním krbem a letní ...

Marek Svoboda provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu a prodej různých druhů bílých, červených a růžových vín a na degustace.

Komfortní klidné ubytování bez dětí pro milovníky vína ve stylových, prostorných apartmánech s vlastními kuchyňkami v obci Horní Věstonice, přímo pod Pálavou. Vinný sklep s bohatou vinotékou, krytý bazén, sauna, WiFi a úschovna kol. Ubytování dětí mladších 13 let není možné.

Rodinné ubytování v apartmánu pro 4-6 osob s vlastní kuchyní a jídelnou, sociálním zařízením. Hosté penzionu mají k dispozici vinárnu, sklípek, zahradu s grilem a ohniště.

Michal Stehlík provozuje vinařství, zaměřuje se na výrobu vín, degustace, ubytování a posezení ve vinném sklepě s přátelskou atmosférou.

Služby: -boutique hotel -ubytování. Restaurace Mercato II, především italská kuchyně. Kavárna Cosmopolis.

U Krbu s.r.o. nabízí ubytování, catering a degustaci vín v Hustopečích. Má čtyři apartmány, zahradu s bazénem a útulný sklípek.

TJ Sokol Hevlín, z. s. je sportovní spolek, který provozuje fotbalový klub v obci Hevlín na jihu Moravy. Klub byl založen v roce 1946 a má mnoho členů, kteří se účastní různých soutěží a turnajů. Klub má také mládežnické týmy, které se věnují fotbalové výchově a rozvoji dětí a mládeže. Klub TJ Sokol Hevlín, z. s. má své vlastní sportovní areál, ...

HOTEL NAPOLEON s.r.o. provozuje hotel s dvoulůžkovými, třílůžkovými pokoji, rodinnými apartmány a s restaurací.

EVYMONT s.r.o se zaměřuje na elektromontážní práce, revize, prodej elektroinstalačního materiálu a provozuje restauraci.

ŠPIZZA PIZZA s.r.o. provozuje pizzerii s možností dovozu.

Služby: Rodinné vinařství Pod horou a Penzion a Vinný sklep Pod horu. Č. sklepa 209. Kapacita až 25 osob. odrůdová, přívlastková vína, víno. Sudová i lahvová vína. Ochutnávka, degustace vína, víno, burčák. Odborný výklad o víně. Pohoštění, občestvení, teplá, studená kuchyně, speciality na grilu, udírna, venkovní posezení, kolárna, kuchyně, ...

Vinařství, výroba, prodej přívlastkové, odrůdové, kabinet, výběr z hroznů, jakostní, archivní, pozdní sběr, ledové víno, vína. Posezení-sklep, ochutnávka, degustace, pro cca 20 osob ubytování nad sklepem pro 20 osob. Společné soc. zařízení, 2x WC, 2x sprcha. Programy: Den s vinařem. Velkoobchod - sazenice révy vinné, vinohradnické ...

Ubytování v historickém mlýně. Hotel poskytuje ubytování pouze pro dospělé (dětem je přístup umožněn až od 15 let věku).10 pokojů -dvoulůžka. Ubytování domácích mazlíčků není možné.. Hotelová restaurace -kapacita 60 míst- vaříme jídla československá kuchyně.

Helena Formanová provozuje motorest a restauraci s kapacitou 35 osob a českou kuchyní.