Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Studená kuchyně, rychlé občerstvení, italská kuchyně a pizza. Rozvoz pizzy a salátů.

Zabýváme se: Závodním stravováním, školním stravováním, cateringem, party servisem, distribuce mražené a chlazené stravy. Jsme společností, která je tu pro Vás. Chceme, aby jste se u nás cítili co nejlépe a s našemi službami byli maximálně spokojeni, uděláme pro to maximum. V našich několika jídelnách: denní výběr z pěti druhů hlavních jídel, ...

Ubytování: -55 pokojů -jednolůžkové a dvoulůžkové -luxusní dvoulůžkové pokoje -apartmány, vše vybavené TV-SAT, přímá tel.linka, WC a koupelna, minibar, trezor. Restaurace: -prostory pro rauty, svatby, recepce, semináře, školení, firemní akce, prezentace, gastronomické zajištění, kapacita 60-80 osob. Hotelový ...

Cukrárna. Maloobchod, prodej: - zákusky - zmrzlina

Penzion U Karkulky - ubytování. Nakládání s odpady, včetně nebezpečných. Ekologická likvidace autovraků, autovrakoviště. Autodoprava nákladní. Autoservis, autoopravna, pneuservis. Půjčovna přívěsů.

Tělovýchovná jednota: - sportovní oddíly - ubytovna - restaurace

Penzion - ubytování v apartmánech - restaurace - wellness, solná jeskyně, sauna - vinárna.

Nekuřácká restaurace - kapacita 50 míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání oslav, akcí - letní terasa.

Ubytování, služby: - hotel - restaurace - wellness - lázeňský léčebný program

Restaurace. Golfové hřiště. Golfový klub. Penzion.