Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování, služby: - čtyřhvězdičkový hotel - restaurace - wellness

Hotel: -ubytování -kapacita 40 lůžek -restaurace -vlastní parkoviště -wellness centrum.

Hotel***: -ubytování -sanatorium -služby. Restaurace. Kavárna. Lázeňská léčba.

Hotel****: -ubytování -služby Restaurace. Stylová restaurace. Kavárna. Tanec.

Bar: -alkoholické i nealkoholické nápoje

Hotel*** se nachází v podhůří Krušných hor v blízkosti lázeňského trojlístku Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně.Nedaleko je historické město Cheb, klášter Teplá, hrad Loket.Město Ostrov má koupaliště s bazény a tobogánem. Ubytování: -27 pokojů. Pokoje jsou vybaveny: -TV/SAT, telefon, sociální ...

Lázeňský hotel **** - ubytování - lobby bar - bazén - whirpool - sauna. Restaurace - hotelová terasa kapacita 40 hostů.

Hotel****: -ubytování -15 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmá, 4-5 přistýlek -vybavení-WC, vana, TV, SAT, WIFI v recepci zdarma -restaurace, bufet, teplá a studená jídla, minibary -nekuřácký hotel, kouření v atriu -trezor na pokoji zdarma -možnost zajištění stravování a lázeňské léčby.

Hotel**: - ubytování - stravování. Hotel GEJZÍR Karlovy Vary Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou se dvěmi dvorci. V hotelu nabízíme ubytování v sedmnácti dvoulůžkových pokojích s možností ...

Hotel****: -ubytování Restaurace. Vinárna.

Komfortní ubytování v Nových Hamrech, 60 lůžek, špičkové služby. Vybavení pokojů hotelu: wi-fi internet, TV-sat, přistýlka, koupelny se sprchovými kouty, podzemní garážové parkování. Restaurace. Penzion.

Ubytování, služby: - horská chata - restaurace

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Penzion: -ubytování s celkovou kapacitou 15 míst -ubytování ve 2, 3, 4 lůžkových pokojích -každým pokoj má své vlastní příslušenství (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -restaurace -venkovní posezení, terasa -vhodné pro pořádání rodinných oslav, svateb, firemních večírků.