Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: - restaurace - penzion Výroba: - knedlíky tel.: 353 222 141

Hotel: -ubytování -služby -stravování. Golf Club.

Hotel*: -ubytování. Restaurace. Levný hotel.

Hostinec a pension U Kaštanů. -restaurace -ubytování. Penzion. Ubytování: -5 pokojů. Salonek pro 70 osob: -pořádání rodinných oslav, svateb, firemních setkání. Svatební hostina s možností ubytování. Zahradní posezení. Možnost grilování.

Jezdecký klub, koně: -ustájení, komplexní péče o koně včetně tréninku -pořádání jezdeckých soutěží -pořádání dostihových dnů -prostor pro výstavnictví -reklamní činnost. Restaurace se nachází v areálu dostihového závodiště. Golfové hřiště.

Hotel: -ubytování v kategorii -k dispozici jsou 5 jednolůžkové a 37 dvoulůžkových pokojů, 4 apartmány -luxusní pokoje -ubytování se snídaní -restaurace -služby -stravování -masáže -parkoviště -internet -léčebné balíčky.

Ranč Pegas, služby: - jízdárna - výuka jízdy na koních - vyjížďky na koních - penzion - restaurace

Hotel na pěší zóně v Karlových Varech: -ubytování -apartmány -dvoulůžkové pokoje -malý rodinný hotel -restaurace.

Hotel***: -ubytování -pokoje se sociálním zařízením -apartmány -možnost přistýlka -sál s kapacitou 100 míst vhodný pro pořádání svateb, rodinných oslav nebo firemních školení či konferencí. Restaurace. Ubytování v chatkách. V okolí hotelu je bohaté sportovní vyžití v letním i zimním období.

Restaurace. Penzion: - ubytování se snídani - apartmány - dvoulůžkové, třílůžkové a jednolůžkové pokoje se sociálním zařízením. Wifi zdarma. Parkoviště u penzionu. Půjčovna: - motocykly - jízdní kola.

Hotel Riviera: -ubytování -bungalovy . Restaurace. Night club. Terasa. Půjčovna loděk, horských kol. Vodní sporty. Jízda na koni. Wifi připojení. Hotelová pláž. Bazén. Sauna. Bowling. Masáže. Možnost školení, konferencí. Zahradní altán s grilem.

Hotel****: -ubytování -luxusní apartmány -stravování -wellness -finská sauna -whirlpool -aqua aerobic -infra sauna -turecká parní lázeň -bazén -tělové SPA zábaly. Poskytování komplexní lázeňské péče. Hotelová činnost.

Hotel: -ubytování, stravování -restaurace -zahradní restaurace -8 pokojů vybavených sociálním zařízením -2 třílůžkové pokoje -6 dvoulůžkových pokojů -parkoviště u hotelu. Letní i zimní turistika. Sportovní vyžití.

Ubytování: - penzion Café Restaurant Rič Bečov nad Teplou, nám. 5. května 24

Hotel**** -ubytování -restaurace -kavárna -lobby bar -swimming pool -fitness centrum -konferenční místnosti -kryté garáže.