Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Služby: - hostinec Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva

Penzion a restaurace Za Mostem. Ubytování: - penzion.

Ubytování: - penzion - konferenční prostory. Restaurace: - tel.: 499692926

V areálu Park Golf a Konference Park v Hradci Králové jsou k dispozici konferenční a seminární prostory až pro 100 osob, panoramatická restaurace, hotel a sportovní zařízení včetně golfového hřiště a veškerých . Celý areál se nachází přímo v Hradci Králové a přesto zde najdete naprosté soukromí pro Vaši akci, a příjemné přírodní prostředí.

Restaurace - nabídka stálého jídelního lístku i poledního menu, připravíme i speciality - příjemné, moderně vytvořené prostředí, krásný nový interier, příjemná obsluha, bohatý jídelní a nápojový lístek.

Restaurant - restaurace nabízí příjemné prostředí, možnost pořádání večírku, svatební hostiny, recepce, oslavy či jiné slavnostní nebo společenské příležitosti, k dispozici jsou Vám dva oddělené salonky s kapacitou 50 míst, celá restaurace a prostory kavárny - cateringové služby.

Služby: - cukrárna. Výroba: - dorty - cukroví - koláče - chlebíčky - láhůdky.

Hostinská činnost -Reklamní činnost, marketing, mediální zastoupení -Výroba textilií, textilních výrobků, oděvů a oděvních doplňků -Zprostředkování obchodu a služeb -Údržba motorových vozidel a jejich příslušenství -Ubytovací služby -Pronájem a půjčování věcí movitých -Poradenská a konzultační činnost, zpracování odborných studií a ...

Zemědělská prvovýroba - rostlinná výroba, pěstování krmných plodin - živočišná výroba, chov holštýnského skotu. Závodní stravování.

Jídelna. Masarykovo nám. č. 1 Jaroměř - Josefov, 551 02

Cukrárna - výroba domácího cukroví, dortů, zákusků, řezů - v nabídce různé druhy kávy, zmrzliny.

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Bar - kapacita 45 osob Penzion - 4 dvoulůžkové pokoje - pokoje vybavené TV, SAT, koupelnou se sprchou a WC - možnost ubytování se zvířaty - bar s velkoplošnou videoprojekcí

Penzion*** - nekuřácký - pokoje s vlastním sociálním zařízením se sprchou - apartmány 1 s kuchyňka - Wi - fi připojení k internetu - kuchyňka v jídelně - sauna - v letních měsících grilovaní na zahradě - bazén - poblíž běžecké tratě a lyžařské sjezdovky - turistika ...