Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Restaurace, penzion a ubytování rodinného typu: - kuřácka, nekuřácka restaurace - denní menu - grilované speciality - pokoje se sociálním vybavením.

Luxusní čtyřhvězdičkový hotel. -ubytování s kapacitou 22 pokojů -wellness centrum -salónek pro 70 osob -bowling -luxusní restaurace s krbem -vinný sklípek

Hotel, ubytování: - 36 jednolůžkových pokojů (koupelna+WC) - 28 dvoulůžkových pokojů (koupelna+WC) - 3 apartmá - vybavení pokojů (TV+SAT, telefon s přímou volbou, ve VIP pokoji internet) - kongresový sál (120 - 150 osob). - velký salónek (40 - 50 osob). - malý salónek (20 - 25 osob). Restaurace, stravování: - kapacita 50 míst. - ...

Hotel. Ubytování. - pořádání konferencí - restaurace - wellness + Fitness

Ústav Pohoda, z. ú. provozuje Hostinec V Zátoce, kde poskytuje ubytování v 11 dvou až čtyřlůžkových pokojů s celkovou kapacitou 32 lůžek. V sezóně je v provozu restaurace a další sportovní vyžití.

Hotel se nachází v klidném prostředí poblíž města Frenštátu pod Radhoštěm, přesněji ve vesničce Trojanovice. Zhruba 1 km od hotelu se nachází sedačková lanovka, která vás vyveze na známou poutní horu Radhošť se sochou pohanského boha Radegasta, který je největším symbolem chráněné krajinné oblasti Beskyd.

Penzion, pension: - ubytování. Vybavení pokojů: - vlastní sociální zařízení, televizor. Možnost připojení k internetu WIFI. Restaurace: - stravování. V letních měsících je v provozu restaurační zahrádka s grilováním různých specialit. Možnost pořádání: - rodinné oslavy, promoce, srazy, svatební hostiny.

Hotel: - ubytování - výborná poloha - uzamykatelné parkoviště - restaurace, vinárna, salónek - jednolůžkové, dvoulůžkové pokoje, apartmány, možnost přistýlky - WiFi internet zdarma.

Nabízíme ubytování v blízkosti Ostravy v jednolůžkovém, dvoulůžkových pokojích a luxusně zařízeném apartmánu. Penzion s restaurací a wellness naleznete na okraji města Rychvald s venkovní terasou na posezení, udržovanou zahradou s koutkem pro Vaše ratolesti. V okolí je mnoho rybníků, v létě spoustu rozkvetlých luk, cyklistické cesty pro nenáročné.

Společnost SBOROVÉ CENTRUM, o.p.s. provozuje kavárnu s kapacitou 30osob, koutkem pro děti, venkovním posezením. Prostory kavárny lze také využít k uspořádání rodinných oslav a jiných setkání.

Restaurace: - stravování - denní menu, speciality, pizza. Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje se sociálním zařízením Vinárna - salónek: - kapacita 32 osob - vhodné pro konání svateb, rodinných oslav, firemních večírků. Letní zahrada s dětským koutkem.

Restaurace nabízí posezení pod staletými trámy z roku 1787.Nabízíme domácí kuchyni, nebo Vás pohostíme chlazeným čepovaným pivem, nealkem, kávou, čajem a dalšími produkty z našeho sortimentu.K dispozici je salónek pro 24 osob, nebo sál s kapacitou 50 osob. Zabavit se můžete šipkami, fotbálkem, nebo u stolního tenisu.

Hotel, restaurace. Ubytování: - dva apartmány - 14 dvoulůžkových pokojů. Všechny pokoje jsou vybaveny vlastním WC, koupelnou s vanou nebo sprchovým koutem, SAT, TV . Každý pokoj je připojen k vysokorychlostnímu internetu. Další služby: - pořádání firemních a soukromých oslav, večírků, školení, prezentací - k dispozici je salónek s ...

Restaurace a penzion U námořníka v srdci Hukvald. Restaurace s téměř dvacetiletou tradicí nabízí svým hostům zejména masové speciality připravované před očima hostů na otevřeném ohništi, které je součástí interiéru. Jídelní lístek pravidelně doplňuje Sezónní a Denní nabídka, vhodné rovněž pro rodinné či firemní oslavy. Nabízí také catering. Služby ...

Areál poskytuje ubytování ve tříhvězdičkovém hotelu, apartmánech a 11 srubech. Každá ubytovací kapacita má své vlastní sociální zařízení. Součástí areálu je i restaurace

Ubytování, stravování, občerstvení

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích. Restaurace s možností pořádání rodinných a firemních akcí s kapacitou až 60 o osob.

Hotel. Služby: -ubytování. -restaurace.

Ubytování v chatě u lesa s restaurací v srdci Jeseníků. Pronájem apartmánů. Součástí objektu je i restaurace.

Rekreační středisko BUDOUCNOST spol. s.r.o. poskytuje ubytování, poctivou českou kuchyni, wellness, sport i prostory pro pořádání událostí (narozeninové oslavy, firemní večírky, svatby, plesy atd..) v centru Beskyd. Je pro nás ctí potkávat se denně s novými hosty, kteří k nám zavítají, aby si odpočali, relaxovali či zasportovali. Jsme tady i ...