Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Cukrárna a bistro SOPO Maloobchod, prodej: - zákusky, dorty - cukrovinky. Stravování: - bistro - občerstvení.

Kulturní dům Na Rybníčku Opava. Pronájem prostor: - multifunkční zařízení - hlavní sál - projekční, konferenční technika, ozvučení, osvětlení, pódium - salónky. Pořádání: - kulturní akce - firemní akce, večírky - veřejné akce - smuteční hostiny - školení, přednášky - módní přehlídky - taneční kurzy - svatby - ...

Restaurace U Šťura nabízí jídla z jídelního lístku, poledního menu ale i cateringové služby, oslavy ve společenském sále pro 100 osob.

restaurace s letním posezením a výhledem na Hlučínské jezero. Součástí areálu je bezplatné velké parkoviště, dětské hřiště. Možnost pořádání svateb a rodinných oslav. Ubytování v apartmánech.

Zámecký hotel Zlatý Orel Ostravice poskytuje ubytování v rodinném hotelu pod Lysou horou. Vhodný pro rodiny s dětmi, romantické víkendy ve dvou, pořádání svateb a firemních akcí. Hosté mají k dispozici wellness a zámeckou restauraci.

Restaurace, hostinec Raduňka. Stylová venkovská restaurace. Zastřešená terasa s venkovním posezením. Wellness centrum - relaxace. Masáže. Sauna. Solná lázeň.

Ubytování. Služby: - recepce - restaurace - zasedací místnost - masáže a služby pedikérky - 32 pokojů - wi-fi, TV, SAT, minibar.

Pohostinství: - restaurace s kapacitou 26 míst - stravování. Ubytování: - penzion s celkovou kapacitou 14 míst - 9 pokojů (4jednolůžkové, 5 dvoulůžkových pokojů) - apartmá - pokoje vybaveny koupelnou, WC, televizí, satelitem, telefonem, internetem.

Hotel s restaurací a wellness u Těrlické přehrady. Ubytování v jedno a dvoulůžkových pokojích. Součástí hotelu je Thermall Wellness park s venkovními termálními bazénky, saunami na dřevo, finskou a parní saunou a ochlazovacím bazénem. Možnost pořádání svateb.

Obří akvária - stálá výstava sladkovodních ryb. Restaurace. Ubytování. Prodej: - živé ryby, jezírkové ryby, akvarijní rybičky. Rybolov, chytání ryb.

Penzion: - ubytování - 3 dvoulůžkové pokoje, koupelna se sprchovým koutem -1 jednolůžkový pokoj, sociální zařízení na patře - všechny pokoje mají televizor se satelitním příjmem. Restaurace: - stravování, široký sortiment na jídelním lístku - 1 místnost 20 osob, další 30 osob - letní zahrádka.

Knihkupectví, kavárna. Maloobchod, prodej, e-shop: -knihy - káva, čaj, alkoholické a nealkoholické nápoje, koktejly, moučníky

Luxusní vila v malebném středisku Kals, uprostřed překrásné přírody rakouských Alp, vám nabízí komfortní ubytování v penzionu s apartmány a relaxační zónou - wellness i vynikající gastronomii. Čeká na vás přátelská, komorní atmosféra tradiční tyrolské vesničky, krystalicky čistý vzduch i nenarušená, divukrásná příroda, absolutní relaxace. Díky ...

Ubytování v apartmánech. Stravování: - restaurace, vinárna - venkovní posezení, terasa - kapacita 50 míst v restauraci, 40 míst ve vinárně, 90 míst na venkovní terase - jídelna s kapacitou 32 míst. Pořádání, zajištění: - akce (rodinné oslavy, večírky).

Restaurace se sálem nedaleko Opavy. Možnost pořádání firemních večírků a akcí. Levné ubytování v 5 pokojích pro dvě až čtyři osoby.

Ubytování: - 8 pokojů-dvoulůžkové - kapacita 16 osob. Restaurace. Bar.

Ubytování- penzion se 3 pokoji, maximální kapacita 6 osob. Součástí je restaurace s kapacitou 25-30 lidí. Akce: -firemní -společenské -oslavy výroční -svatby -rauty -školení -promoce -maturitní večírky.

Ubytování v hotelu ve dvou, tří a čtyřlůžkových pokojích s celkovou kapacitou 32 lůžek. každý pokoj má vlastní koupelnu s WC, lednici, připojení k Wifi. Součástí objektu je i restaurace.

Ubytování ve dvou a třílůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením a televizí. Hosté hotelu mají k dispozici kulečník, vířivou vanu, saunu, solárium a posilovnu. Součástí hotelu je i restaurace.

Tříhvězdičkový rodinný hotel s vlastním parkovištěm. Kapacita hotelu je 48 lůžek (13 pokojů, 6 apartmánů). Pokoje jsou vybaveny stylovým nábytkem, koupelna s rohovou vanou nebo sprchovým koutem, WC, televize, WI-FI připojení k internetu a minibar. Vhodné pro pořádání rodinných oslav nebo firemních akcí.

Aneta Mrázková provozuje francouzskou restauraci Ostrava.

Ubytování v šesti dvoulůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením s televizí a Wi-fi. Restaurace se salonkem s možností pořádání oslav a rautů.