Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
BOWLING BAR - PIZZERIE - pizzerie, rozvoz pizz - otevírací doba: ne - čt: 11:00 - 23:30 hod. pá - so: 11:00 - 01:00 hod.

Kvalitní ubytovnání v centru Chrudimi, penzion, nekuřácká kavárna, možnosti pro dovolené, školení, firemní akce i rodinné oslavy a večírky

Restaurace Karlov nabízí příjemné posezení v klidné části města Litomyšl. Restaurace se nachází v novorenesanční budově Smetanova domu, interiér a vybavení restaurace je nově zrekontruován ve stylu 30. let. Kapacita restaurace činí 50 osob, dále máme k dispozici salonek vhodný pro pořádání menších oslav, svatebních hostin nebo společenských akcí. ...

Chata Polanka - kapacita ubytování 35 lůžek, vlastní sociálního zařízení - restaurace.

Chov: - koně - hospodářská zvířata. Služby: - restaurace - ustájení koní - vyjížďky na koních. Výroba, prodej: - kravské, kozí mléko - tvaroh, sýry - vejce.

Služby: - barmanská show - míchání koktejlů - barmanské kurzy

Služby: - osobní trenér - fitness instruktor FitKoloběh - jízda a cvičení na koloběžce s lektorem.

Ubytování: - penzion. Restaurace: - salonek (30 míst).

Restaurace Šedivec v podhůří Orlických hor - restaurace nabízí široký výběr jídel české i mezinárodní kuchyně - ubytování, dva apartmány, jeden pro 6 osob a druhý pro dvě osoby.