Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Vinárna - příjemné posezení u vína - možnost pořádání oslav, večírků a hostiny.

Penzion U vodníka Kebuleho - ubytování v apartmánech - restaurace.

Služby: - mezinárodní nákladní doprava - vnitrostátní nákladní doprava - spedice - zasilatelství - servis a údržba automobilů - prodej automobilů a příslušenství - hostinská činnost - Bar Pohoda. Bar Pohoda: Ottova 155 269 01 Rakovník Po - Ne 6:00 - 00:00

Služby, příprava, kuchař: - japonská kuchyně - kurzy přípravy sushi - rozvoz sushi.

Restaurace - folklórní večery s cimbálovou hudbou a ukázkami lidových tanců - tradiční česká a slovenská kuchyně, krajové speciality.

Penzion, pension - ubytování ve dvoulůžkových pokojích se sociálním zařízením. Restaurace - nabízí široký jídelní a nápojový lístek, polední menu.

Kavárna - široká nabídka kávy - dětský koutek - možnost ubytování v apartmánu pro 2 osoby.

Sportovní centrum: - tenisová hala - víceúčelová sportovní hala - tělocvična - balneoprovoz - restaurace.

Motorest: - česká kuchyně - bramboráky.

Prodej: - chovatelské potřeby

Farma Dolejší Mlýn, pěstování, chov: - zelenina - bylinky - jedlé květy - jablka - ovce Ubytování, služby: - dva apartmány - restaurace

Pražírna kávy Obchod - káva, čaj, kakao, cukrovinky. Porcelán na přípravu kávy a čaje. Kávové a čajové filtry, odvápňovací přípravky do kávostrojů, ruční mlýnky na kávu, french pressy, drippery. Kavárna Nápojové automaty - prodej, pronájem, operating, servis Profesionální přístroje na přípravu espressa E-shop: - káva - čaje - ...

Hotel - nonstop, restaurace. Hotel je umístěn 15 minut od Prahy, nedaleko dálnice D5, směr Plzeň. Ubytování s kapacitou 20 osob v jedno a dvou lůžkových pokojích vybavených: - lednice - TV, satelit, rádio - WC se sprchovým koutem.

Restaurace - v restauraci je 45 míst - salonek s kapacitou 30 míst.

Hostinec - restaurace - ubytování - letní terasa.