Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Ubytování, služby: - hotel - restaurace - vinárna

Služby: - příprava firemních eventů, plesy, semináře, konference, teambuilding, večírky - kulturní akce - catering

Restaurace SPORT PUB, catering a rozvoz jídel.

Dětský domov a Školní jídelna, Mašťov, příspěvková organizace je zařízení pro děti, které z různých důvodů nemohou vyrůstat ve své vlastní rodině. V dětském domově mohou pobývat děti od od 3 do 18 let, popřípadě do ukončení přípravy na povolání, nejdéle však do 26 let. Děti jsou rozděleny do čtyř rodinných skupin. V každé skupině je maximálně 8 ...

Vinařství. Výroba, prodej: - burčák - přívlastkové víno - víno- Rulandské Šedé, Pinot Noir klaret, Rulandské Bílé. Rodinné vinařství, nacházející se v malebné oblasti Českého Středohoří v regionu obce Malé Žernoseky. Výroba a prodej jakostních a přívlastkových vín. Možnost degustace, prohlídky ve vinném sklípku: - Nová, Malé ...

Pivovar, výroba: - pivo. Služby: - restaurace. Ubytování: - hotel.

Nabízíme nejkvalitnější čaje, podávané stylově, výbornou kávu, Moravské víno, novinku zvanou bubble tea a mnohé další. Přijďte nás navštívit a pochutnat si na tom nejlepším.

Pivovar, výroba, prodej: - pivo, piva Restaurace.

-Řeznictví a uzenářství -Hostinská činnost -Velkoobchod a maloobchod -Ubytovací služby -Cateringové služby

Služby - grilování nebo zabíjačka na akce na klíč - sele na grilu, kýta na grilu, steaky - prodej masa na gril - zapůjčení party stanů.

Pension U Rytíře - penzion, ubytování v Českém Švýcarsku - restaurace.

Penzion a restaurace RELAX se nachází na pomezí turisticky vyhledávaných Lužických hor a Českého Švýcarska. Samotný penzion pak najdete na polosamotě v katastru obce Rybniště - Horní Chřibská, poblíž místní vlakové zastávky na trase Děčín – Rumburk.