Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Kavárna, pražírna kávy. Produkce kávy ARAKAFE - mix arabica, robusta. Prodej, internetový obchod, eshop: - čerstvě pražená káva - zrnková a mletá káva Arabica a Robusta - dárkové balení kávy.

Příjemné ubytování se snídaní poskytuje Motorest Štěpán Uherský Brod. Nemusíte si dělat starosti s parkováním, pro ubytované hosty je zajištěno přímo před motorestem. Ubytování - kapacita 23 osob: - 2lůžkový, 3lůžkový, 4lůžkový pokoj se sociálním zařízením - TV, WiFi zdarma. Restaurace - kapacita 100 osob: - letní terasa - salonek pro ...

Hotel s celoročním ubytováním: -ubytování v 6ti pokojích typu standard a čtyřech velkoryseji řešených aparmá -11 pokojů + 5 apartmánů -kavárna -wellness relaxační centrum.

Cateringová agentura. Služby, zajištění, realizace: - narozeniny - rodinné i pracovní oslavy - zahradní posezení - sestavení menu. Dodávka, zajištění: - výrobky studené a teplé kuchyně - pití, nápoje - obsluha.

Restaurace Zubr ve Zlíně - Malenovicích je příjemnou restaurací, kde si můžete vychutnat tradiční česká jídla i kvalitní pivo značky Zubr. Každý den zde na vás čeká chutné denní menu, které vám dovezeme až domů nebo do práce a to nejen v okolí Zlína. Tento dovoz je zcela zdarma. Objednat si u nás můžete kromě meníčka také kvalitní pizzu. Naše ...

Ranč, ubytování, služby: - penzion - restaurace - konírna

Kategorie: -hotel*** s celoročním ubytováním. Složení pokojů: -7x dvoulůžkový -9x třílůžkový -3x čtyřlůžkový apartmán -1 studio pro 7 lidí. Pohostinství: -stylová restaurace - Valašský šenk.

Poskytujeme: - služby v oblasti stravování - facility management.

Pizzerie, restaurace: - italská kuchyně - rozvoz jídel.

Prodej použitých i nových náhradních dílů na vozy značky Škoda. Autotuningové doplňky. Párty stany včetně příslušenství a servisu - půjčovna, pronájem, prodej.

Závodní stravování: - rozvoz jídel - stravování pečovatelských domů - školní stravování - nemocniční stravování. Ubytovací a stravovací centrum: - stravování v jídelně - výběr z 10 druhů jídel - rozvoz do firem i domácností - rozvoz chlazených jídel.

Společenské a kulturní centrum. Ubytování: - hotel (72 lůžek). Restaurace. Divadelní sál (500 osob) Možnost pořádání svatebních obřadů.

Fresh bar. Výroba, prodej, rozvoz: - oblíbené MIXIE - čerstvě lisované šťávy - ovoce - káva - 100% ovocné a zeleninové pyré - raw dezerty z ovoce a zeleniny - makové mléko. Přijďte si posedět, popovídat a užít svůj právě namixovaný kousek přírody! Těšíme se na VÁS. Tým MIXIE

Pohostinství: -vinárna - kapacita 50 osob: -široká nabídka moravského sudového i lahvového vína -studená i teplá kuchyně Možnost uspořádání rodinných i firemních akcí a oslav: -salonek s kapacitou 25 osob