Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Napůl cesty - Jídlo od Toma. Kuchař do domu. Rozvoz hotových jídel pro jednotlivce i do firem. Realizace cateringu na klíč: - připravíme snídani, brunch, coffee break, oběd, občerstvení na party, svatbu, občerstvení na konferenci nebo jakékoliv jiné akce.

Koktejlový bar ve Vsetíně. Možnost konání soukromých akcí - oslav, firemních a maturitních večírků, teambuildingů. Přední část baru pro 25 osob, vedlejší místnost pro 22 osob, VIP salónek pro 14 osob. Jsme schopni zajistit DJ.

Catering z Penzion Žitková. Rauty, občerstvení pro rodinné oslavy, společenské akce.

Zlínská cateringová společnost. Dodávka občerstvení a cateringové služby pro různé příležitosti. Objednávky na občerstvení pro rodinné oslavy, firemní večírky. Realizujeme i bezlepkovou a studenou kuchyně.

Koňský ranč. Jízdárna. Ubytování v apartmánech. Restaurace 54 míst, nový salonek má kapacitu až 100 osob. V létě je Vám rovněž k dispozici zastřešená terasa. Zajistíme kompletní catering pro Vaše soukromé akce a svatby. Párty, občerstvení i ubytování na jednom místě.

Restaurace; pizzerie: - pizza z kvalitních surovin - tortilly - zapékané těstoviny - čerstvé saláty. Rozvoz pizzy - do 5 km zadarmo, v okolí 5-10 km 30Kč za dopravu. Pořádání soukromých akcí.

Kavárna, prodejna kávy. Internetový obchod, on-line prodej: - kávy, čokolády, čaje - sladkosti - přípravky do kávovarů - sklenice, hrnky.

Restaurace ve.vinném sklepě. Denní obědové menu. Pořádáme rodinné oslavy a jiné společenské akce, na které zajistíme občerstvení. Salonek o kapacitě 75 osob.

Služby: -rozvoz jídel v regionu Kroměříž -pečovatelské služby.

Mini Babilonia s.r.o. provozuje kavárnu.

Čtyřhvězdičkový wellness hotel Energetic se nachází v Rožnově pod Radhoštěm, okrese Vsetín (Zlínský kraj), oblast Beskydy. Poloha nabízí nekonečné množství sportovního a kulturního využití. V létě koupání v umělých a přírodních nádržích, cyklistika, rybaření, turistika, golfové hřiště, návštěva Skanzenu (Valašské muzeum v přírodě). V zimě ...

Ubytování v hotelu: -9 dvoulůžkových pokojů s výhledem na les -6 dvoulůžkových pokojů s výhledem na Zlín Restaurace: -nekuřácká 34 míst

Pohostinství: -pizzeria, restaurace-kapacita 200 lidí -denní menu i so+ne -zahrádka -pizza -bowling -kulečník -stolní fotbal -herna - Bonver Club -disko v pátek a sobotu -2x salónek (45+20 míst) -možnost pořádání oslav

Bufet a jídelna Montema Otrokovice nabízí pravidelné obědy, denní obědové menu - nejen firemní stravování, ale i rychlé občerstvení pro hosty z okolí Zlína. Možnost platby stravenkami Sodexo, Gastrotour. Aktuální týdenní menu: Jídelna MONTEMA www.menicka.cz Vážení strávníci, zdražení našich jídel je bohužel způsobeno zavedením ...

Charitní pečovatelská služba Zlín: -služby poskytované v domácím prostředí. Charitní pečovatelská služba Zlin -dovoz stravy, jídelna: Broučkova 5352, Zlín Tel:577 212 979

Eventová agentura Backstage Agency zajišťuje v ČR i na Slovensku kompletní realizace večírků, festivalů, městských akcí - funguje i jako půjčovna párty vybavení pro akce všeho druhu a zajišťuje catering pro soukromé, firemní akce, svatby. Půjčovna, zapůjčení: - k městským akcím - party stany, pódia, osvětlovací technika, audiovizuální ...

Restaurace u Tonka je nekuřácká restaurace: - kapacita 60 osob, - salónek pro 20 osob, - valašské speciality, domácí kuchyně, - denní menu Letní zahrádka od května do září: - kapacita 80, - sbírka starožitností, - catering. Ubytování v penzionu: - 2x čtyřlůžkový pokoj, - dvoulůžkový pokoj - apartmán

Kavárna - vinotéka v centru Zlína.Kapacita 30míst. Prodej: -sudových a přívlastkových vín -denní ochutnávky -více jak 300 druhů vín lahvových.

Beef & Beer - steaková restaurace. Kapacita 170 míst + zahrádka 40 míst. Příprava masa na lávových kamenech. Další specility: - hovězí burgery - pečená hovězí žebra.

Cukrárna: - zákusky, rolády, dorty - točená zmrzlina z Opočna - snídaně, svačiny. Pronájem prostor pro narozeninové oslavy. Dětský koutek.

Cukrárna: - zákusky a dorty vlastní výroby - káva Julius Meinl - poháry, zmrzlina, chlebíčky

Společnost Zlatý kohout a.s. provozuje hotel, hostel, kavárnu a cukrárnu v Kroměříži. Hotel svým vybavením umožňuje nejen ubytování, ale také pořádaní oslav, svateb, firemních akcí a školení.

Závodní stravování. Zajišťujeme rozvoz obědů do firem a institucí i pro jednotlivce v plastových menuboxech na jedno použití či vlastních jídlonosičích - doprava zdarma pro Zlín, Otrokovice, Uherské Hradiště a blízké okolí. Minimální závoz pro firmy je 5 obědů na jedno místo. Pro jednotlivce je závoz zdarma při pravidelném odběru minimálně 3 ks ...