Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Café Fara
Pizzerie Faraon, Bruntál

Výhodná polední menu, rozvozy jídel, gurmánské zážitky, speciality v jídelním lístku a mnoho dalšího zajišťují restaurační zařízení. Navštívit lze restaurace specializované na jednu kuchyni, například italské, francouzské, české, thajské nebo čínské.

Restaurace Bowling club
Bowling club nabízí svým zákazníkům restaurační služby. Kapacita restaurace je 100 osob, v létě je možné využít posezení na terase. Nabízíme krajové speciality a na své si přijdou i milovníci zvěřiny. Nabízíme také využití bowlingových drah s automatickými stavěči, kdy si každý hráč může na ovládacím zařízení navolit vlastní nastavení hry.
Restaurace Bowling club
Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

Krabičková dieta: - zdravé hubnutí až do domu - působnost Česká a Slovenská republika.

TKS Kunovice Gastro. Závodní kuchyně. Rozvoz jídel - čerstvě uvařená jídla expedujeme v termoportech. Vyrábíme více, než 300 druhů jídel. Oslavy a rauty. Občerstvení na společenské a pracovní večírky, svatby, křtiny, promoce, rauty pro firmy a domácnosti.

Hotel. Složní pokojů: - jedno, dvou a třílůžkové pokoje vybavené novým moderním nábytkem, TV, příruční trezor a mini lednice. K dispozici Wi-Fi a satelitní připojení. Hotelová restaurace.

Výdejna jídla. Výroba, distribuce: - obědové menu do firem - chlazené jídlo, balené obědy.

Restaurace, pivnice Holešovská Kozlovna. Teplá jídla české kuchyně. Denní menu. Tankové pivo.

Restaurace Zubrovna. Steaky, chuťovky k pivu. Šipkařský koutek. Tankové pivo Zubr Grand. Na čepu: - Zubr Gradus, Yuzu limeta, řezané - Litovel Free, Premium Grand.

Naše firma Jitka Ridlová provozuje restauraci Sportovní centrum Otrokovice, která Vám včetně restauračních služeb, cateringu, nabízí také denní menu až z 6 druhů a rozvoz jídel. Restaurace kapacita 100 osob. Pro svatební hostiny, setkání s přáteli, s rodinou a firemní akce je k dispozici: salonek, který pojme až 50 osob. Dále nabízíme také ...

Medová kavárna Nivnice. Velký výběr kávy, vína, dezertů - cheesecake slaný karamel, Pařížský dort, Míša dort, Medovník. Ubytování pro 5 osob. WiFi zdarma.

Dvůr Honětice. Agroturistický areál. Nekuřácká hospoda - 45 míst. Penzion: - pět pětilůžkových pokojů s vlastní toaletou a sprchovým koutem. Kemp: - možnost ubytování ve stanech a karavanech. V kempu jsou i dvě čtyřlůžkové chatky. Půjčovna sportovních potřeb, umývárna, toalety a sprchy. Přírodní koupací biotop - koupaliště s ...

Bistro s posezením - kapacita 50 míst: - káva, čaj, čerstvé pečivo, zákusky, koblihy, loupáčky apod. - snídaňové menu-4 druhy - polední menu-3 druhy. Firemní oslavy.. Soukromé oslavy. Parkování u Bistra.

Restaurace s kapacitou 70 míst. - valašské speciality a mezinárodní kuchyni - možnost pořádání firemních akcí včetně oslav Ubytování v 7 dvoulůžkových pokojích a 2 apartmánech s WC, koupelna, televize, minibar i bezdrátové připojení k internetu.

Služby: - japonská restaurace Sushi ve Zlíně. Pobočka: - Opava, U Fortny 49/10 tel.: 774216249.

Produkční agentura: - pořádání a realizace kulturních, firemních a společenských akcí - zajištění programu, umělců, kompletní servis - technické a cateringové služby - zvuk, světla, brigádníci, security, technická produkce.

Ubytování v soukromí. Restaurace. Lázně, sauna.

Pivnice a nekuřácká restaurace na Podhoří. Najdete u nás i dětský koutek. Oddělené salonky pro soukromé akce Na čepu 10 druhů piv.

Sportovní a regenerační centrum Lhota u Vsetína. Hotel Wellness Restaurace. Fitness. Fyzioterapie. Pronájem ledové plochy. Veřejné bruslení.

Pohostinství: -pizzerie -jídelna - denní menu -cukrárna -bowling -pořádání firemních a soukromých akcí, oslavy. Kapacita 130 osob, salonek 30-130 osob. Jídelna: pondělí - pátek: 10:00 – 14:30. Bistro: pondělí - pátek: 7:00 – 14:30.

Vážení zákazníci, rádi bychom Vás pozvali k nám do malé hospůdky Rychtářova krčma v Otrokovicích na Baťově na ulici Tylova 950. Nabízíme 3 druhy piv na čepu 10°Rychtář Fojt, 11° Rychtář Grunt. Nealko pivo lahvové. Na čepu limo malinovka. Něco k zakousnutí gril maso, žebra, bůček, křídla, smažená jídla, korbáčky nebo grilované koleno. ...

Indická restaurace. Jídla indické kuchyně, vegetariánské pokrmy.

Indická restaurace. Jídla indické kuchyně, vegetariánské pokrmy.