Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Zimní stadion. Bruslení. Hokejový klub. Restaurace Na Zimáku

V Restauraci Mlýn ve Velké Bystřici v okrese Olomouc nabízíme teplá i studená jídla, včetně alkoholických i nealkoholických nápojů. Součástí restaurace je také salonek, který nabízíme k pronájmu, dále zahrádku a parkoviště. Restaurace je bezbariérová a nekuřácká. Samozřejmostí je Wi-Fi připojení.

Maloobchod, prodej: - potraviny - maso, uzeniny - nápoje Provozování restaurace, bufetu.

Hotel a restaurace Kocanda, které provozuje společnost Shotty s.r.o. Děčín, nabízí skvělé ubytovací služby v Českém Švýcarsku. Najdete nás blízko centra, vedle Labe u vyhledávané cyklostezky. Ubytování: - tříhvězdičkový hotel - pokoje vybavené plazmovou TV, sociálním zařízením - pokoje nadstandardní s infrasaunou - antialergické ...

ŠNYT - PV s.r.o. provozuje restauraci a pivnici se zahrádkou a možností pořádání akcí, oslav, večírků a školení.

Restaurace - kapacita 100 míst - česká kuchyně - teplá i studená jídla - alkoholické a nealkoholické nápoje - letní terasa

Restaurace: -kapacita 90 míst -salonek 30 míst. -pořádání rodinných akcí, oslav apod. Prodej, maloobchod: -maso -uzeniny.

Hotel: - ubytování - 9 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmány a 1 prezidentský apartmán, vybavení všech pokojů je luxusní a nadstandardní - restaurace - wellness - solná jeskyně. - svatby, firemní akce Bufetové restaurace - Bistro "ČTYŘKA"

Restaurace: -kapacita 70 míst -vídeňská kuchyně -moravské speciality -jídla z divočiny a ryb* -speciality na grilu -vhodné pro privátní oslavy, firemní akce na objednávku.

Šnek Express provozuje Pivnici U Šneka na Zelenářská 1 a Restauraci na Dvořákové 6 ve Znojmě.

Služby cestovního ruchu Restaurace Lesnictví Rybolov

Restaurace zdravého životního stylu Nabídka naší restaurace je určena zejména pro ty, kterým - záleží na vlastním zdraví - pro maminky s dětmi - sportovce - nemocné a osoby s problémy s trávením - pro ty, kteří chtějí zhubnout - a hlavně pro ty, kteří se mají rádi :-). Dále denně připravujeme nejméně 2 ...

Pension u Veverků poskytuje ubytování, včetně občerstvení ve vlastní restauraci, wellness služby.

Restaurace-50 míst Denní menu-výběr z 5-ti jídel Pořádání rodinných oslav, svateb, firemních akcí. Catering- Rozvoz jídla do firem i domácností.

Zámecká sýpka Blansko: - restaurace, ubytování - pivotéka, bowling

Tradice slatinného lázeňství, kvalitní péče, příjemné prostředí, bohatá kultura, dva lázeňské domy. To jsou třeboňské lázně. Lázeňský dům Berta leží v těsné blízkosti historického centra města, na pravém břehu Zlaté stoky. Vyznačuje se rodinnou atmosférou, disponuje 182 lůžky ve 104 pokojích. Součástí areálu jsou restaurace, bary, moderní ...

Výroba a distribuce: - závodní stravování. Cateringové služby, gastroslužby. Restaurace: - kapacita 80 míst - možnost pořádat večírky, rauty atd. Pronájem: - skladové a výrobní prostory.

Hotel Roubenka Vám poskytne krásné a stylové ubytování na okraji Valašska, i dlouhodobé, v roubenkách s nádherným výhledem na Beskydy, Štramberskou trúbu a okolí. Celý hotel je nekuřácký, vhodný i pro dovolenou s dětmi. Nekuřácká je i restaurace, kterou je možné si pronajmout na pořádání svateb. Zajistí i catering na oslavy.

Žíznivý dromedár s.r.o. provozuje pivovar, ve kterém jsou vyráběna piva z humnového sladu, a restauraci se salónkem.

Měšťanský pivovar Havlíčkův Brod a.s. je tradiční český pivovar, který vaří pivo pod značkou Rebel již od roku 1834. Pivovar se nachází v Havlíčkově Brodě, rodišti Karla Havlíčka Borovského, jednoho z nejvýznamnějších českých spisovatelů a novinářů 19. století. Pivovar Rebel nabízí širokou paletu piv, které uspokojí i ty nejnáročnější ...

V překrásném prostředí Jestřebích hor v Broumovském výběžku blízko Adršpašsko Teplických skal se nachází Pension Radvanice. Pension Radvanice nabízí ubytování pro rodiny, sportovní oddíly i firmy. Celková kapacita pensionu je 105 lůžek, 38 lůžek v apartmánech a 6 lůžek v pokojích. Restaurace v pensionu výbornou českou i mezinárodní kuchyní a ...

Bistro, které připravuje rostlinné a paleo pokrmy. Vaříme z momentálně dostupných a čerstvých surovin. Zejména ze zeleniny, masa, ořechů, vajec, ovoce a luštěnin. Nepoužíváme potraviny obsahující lepek, mléčné výrobky, nebo rafinovaný cukr.

Restaurace: -kapacita 56 míst -venkovní posezení (kapacita 74 míst) -stylové prostředí, doba válek císaře Napoleona Bonaparte -kuchyně-moravská, česká, francouzská -svatby, promoce, hostiny -míchané nealkoholické a alkoholické nápoje (20 druhů) -dietní a vegetariánská jídla.