Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Hotel Tábor ***: -ubytování -22 jednolůžkových a dvoulůžkových pokojů, 2 třílůžkové pokoje a 1 apartmá s možností dvou přistýlek -celková kapacita hotelu je 53 lůžek. -všechny pokoje jsou vybaveny sociálním zařízením se sprchou, TV, telefonem, minibarem -parkování v hotelové garáži -stravování, snídaně formou švédského ...

L-Club penzion: -restaurace -ubytování ve dvou až čtyřlůžkových pokojích s vlastním sociálním zařízením, televizí a satelitem -možnost parkování -internet na pokoji -wellness.

Restaurace Šupina a Šupinka se specializací na sladkovodní ryby a speciality z nich.

Hotel. Ubytování: -48 lůžek -2 jednolůžkové pokoje -20 dvoulůžkových pokojů -2 třílůžkové pokoje -na pokojích WC**, sprcha, fén, lednice, TV**, SAT*, telefon s přímou volbou. Služby: -recepce 24 hodin -hotelová prádelna. Parkoviště. Restaurace, bar*: -50 míst -letní zahrádka 50 míst.

Penzion U Šípku - rodinný penzion s restaurací.

Služby: - restaurace - salonek (25 míst) - penzion

Penzion Červené Blato - kapacita 45 lůžek - 2, 4 a 5ti lůžkové pokoje s možností přistýlek - kapacita 45míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb Restaurace - kapacita 45 míst - česká a mezinárodní kuchyně - možnost pořádání akcí, svateb - venkovní terasa pro 30 osob.

Autokemp - ubytování v chatkách - stanování - restaurace.

Restaurace: -nabídka teplých i studených jídel a nápojů Penzion: -2x dvoulůžkové pokoje - 1x třílůžkový pokoj -1x čtyřlůžkový -1x pětilůžkový -každý pokoj má své vlastní sociální zařízení. Apartmán pro čtyři osoby, vlastní sociální zařízení a kuchyňka. Wifi.

Hotel *** v blízkosti Lipenského jezera: -ubytování -40 pokojů (93 lůžek) -restaurace -bar s krbem -fitness -sauna -půjčovna lodí a horských kol.

Autocamp, autokemp. Ubytování: -chaty -ubytovna -přípojky pro karavany -místa pro stany. Sport: -hřiště na nohejbal, volejbal a košíkovou v areálu -malé hřiště s pískovištěm, kolotočem a houpačkami. Restaurace: -k restauraci patří malá předzahrádka.

Služby, ubytování: - hotel - restaurace

Hotel, ubytování: -23 pokojů, 48 lůžek -sprcha a WC -hotelový výtah je k dispozici -restaurace -50 míst -salonek -20 míst -terasa -26 míst -letní zahrádka -40 míst.

Motel. Ubytování: -56 lůžek -25 pokojů -i bezbariérové -vlastní sociální zařízení, televize, telefon -restaurace.

Hotel. -ubytování -restaurace -gril terasa -lávový gril -svatby -večírky -školení -prezentace -provoz celoročně.