Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Ubytování, služby: - čtyřhvězdičkový hotel - restaurace - wellness

Hotel: -ubytování -kapacita 40 lůžek -restaurace -vlastní parkoviště -wellness centrum.

Hotel***: -ubytování -sanatorium -služby. Restaurace. Kavárna. Lázeňská léčba.

Hotel****: -ubytování -služby Restaurace. Stylová restaurace. Kavárna. Tanec.

Hotel*** se nachází v podhůří Krušných hor v blízkosti lázeňského trojlístku Karlovy Vary, Mariánské Lázně, Františkovy Lázně.Nedaleko je historické město Cheb, klášter Teplá, hrad Loket.Město Ostrov má koupaliště s bazény a tobogánem. Ubytování: -27 pokojů. Pokoje jsou vybaveny: -TV/SAT, telefon, sociální ...

Lázeňský hotel **** - ubytování - lobby bar - bazén - whirpool - sauna. Restaurace - hotelová terasa kapacita 40 hostů.

Hotel****: -ubytování -15 dvoulůžkových pokojů, 2 apartmá, 4-5 přistýlek -vybavení-WC, vana, TV, SAT, WIFI v recepci zdarma -restaurace, bufet, teplá a studená jídla, minibary -nekuřácký hotel, kouření v atriu -trezor na pokoji zdarma -možnost zajištění stravování a lázeňské léčby.

Hotel**: - ubytování - stravování. Hotel GEJZÍR Karlovy Vary Vám poskytne ubytování v jedné z nejkrásnějších částí města, obklopen lázeňskými lesy a parky, uprostřed tenisového areálu se 14 tenisovými dvorci a s přilehlou tenisovou halou se dvěmi dvorci. V hotelu nabízíme ubytování v sedmnácti dvoulůžkových pokojích s možností ...

Hotel****: -ubytování Restaurace. Vinárna.

Komfortní ubytování v Nových Hamrech, 60 lůžek, špičkové služby. Vybavení pokojů hotelu: wi-fi internet, TV-sat, přistýlka, koupelny se sprchovými kouty, podzemní garážové parkování. Restaurace. Penzion.

Ubytování, služby: - horská chata - restaurace

Ubytování, služby: - penzion - restaurace

Penzion: -ubytování s celkovou kapacitou 15 míst -ubytování ve 2, 3, 4 lůžkových pokojích -každým pokoj má své vlastní příslušenství (WC, sprcha), mini-bar, TV, SAT -restaurace -venkovní posezení, terasa -vhodné pro pořádání rodinných oslav, svateb, firemních večírků.