Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Ubytování: -ubytovací kapacita 28 míst -dvoulůžkové pokoje s přistýlkou, WC**, sprchový kout -dvoulůžkové apartmá -možnost zapůjčení televizoru se satelitním příjmem. Restaurace, bar: -stravování.

Horský hotel v Národní přírodní rezervaci Praděd. Součástí hotelu je restaurace. Hosté mají k dispozici saunu, whirpool, posilovnu, tělocvičnu, stolní tenis a kulečník.

Ubytování: - hotel - chatky s vlastním sociálním zařízením vhodné pro rodiny s dětmi, skupiny. Wellness procedury: - masáže, zábaly - pivní, vinné lázně - hydromasážní koupele. Restaurace.

rodinný hotel Garni v podhúří Jeseníků nabízí ubytování ve dvoulůžkových pokojích v prvorepublikovém stylu. Součástí hotelu je i hotelová restaurace.

Ubytování v penzionu ve dvou a třílůžkových pokojích a pěti zařízených apartmánech pro 4 až 6 osob. Na pokojích vlastní sociální zařízení a připojení k Wi-fi. Penzion má vlastní wellness - whirpool, bazén a saunu. Stravování v restauraci.

HOSTINEC VE DVOŘE - pivovar - restaurace - penzion, ubytování.

Provoz restaurace se salonkem a zahrádkou. Ubytování s kapacitou 22 lůžek v 8 pokojích.

Rekreační areál nedaleko Vítkova s možností pořádání svateb, rodinných oslav a firemních akcí. Zajištění ubytování ve vilce, chatce nebo hlavní budově. Součástí areálu je restaurace, zajištění občerstvení a cateringu.

Restaurace a Blue´s bar. a penzion s moderně vybavenými pokoji v srdci Jeseníků. Parkování pro ubytované hosty zdarma.

Služby: - hotel - restaurace - Spa - golf

Ubytování a restaurace - Penzion U Knoppa - 11 útulných zařízení s vlastním sociálním zařízením - zajištění celodenního stravování, minutková kuchyně - 60 míst v zahrádce a 70 míst v hospodě - wi-fi v celém objektu

Restaurace - denní i stále menu Ubytování - apartmány

Penzion HERMES Krnov, Ježník - ubytování - 18 pokojů - restaurace - svatby, oslavy - snídaňové, denní menu

Ubytování: - hotel. Restaurace: - 2 salonky (30, 60 osob).

Stylová restaurace s ubytováním v Hradci nad Moravicí. Možnost pořádání svateb a oslav.

Penzion - ubytování - restaurace. Svatby na míru - svatební servis - zajištění svatebního obřadu, cateringu, altánku a párty stanů.

Hotel: - ubytování 24 dvoulůžkových pokojů a 2 jednolůžkové pokoje. Restaurace: - krb, velkoplošná televize - otevírací doba: - po-ne 7.30-23.00 hodin. Sál (kapacita 50 míst): - vhodný pro společenská setkání, pracovní konference, různá školení, semináře, schůze či firemní oslavy. Sál je pro tyto účely vybaven ...

Ubytování v penzionu Stodola ve Stěbořicích nedaleko Opavy. Doplňkový prodej vyzrálého hovězí masa z vlastního chovu. Restaurace.

Hotel Koruna je tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy. Ubytování v pokojích kategorie STANDARD, DELUXE s nádherným výhledem na centrum města. Ubytování v Hotelu Koruna nabízí ubytování ve 34 pokojích s kapacitou 53 lůžek. Pokoje DELUXE po kompletní rekonstrukci. Hotel Koruna: - tříhvězdičkový hotel v centru města Opavy - pokoje ...

MILKOV, s.r.o. provozuje sportovní a relaxační areál Lomnický šenk. Ubytování, penzion Restaurace

Komfortní ubytování, nadstandardně vybavená vila - resort: -ubytování -restaurace, bistro -SPA wellness zóna.