Restaurace Sport

Přijďte ochutnat speciality do tradiční české, středomořské, francouzské, italské, vietnamské nebo třeba japonské restaurace. Restaurační zařízení často zajišťují i rozvozy jídel, zvýhodněné polední menu nebo pronájem prostorů pro konání soukromých akcí.

Restaurace: - teplá jídla po celý den - denní menu - pizza Možnost pořádání soukromých oslav: - restaurace pro 55 osob - velký sál pro 40 osob - salonek pro 12 osob. Prostory jsou ideální pro svatební oslavy, promoce, narozeninové oslavy a party i firemní večírky.

-Velkoobchod a maloobchod -Výroba potravinářských a škrobárenských výrobků Hostinská činnost

Restaurant U Macků s.r.o. je rodinná restaurace, která se nachází v centru Svatého Kopečka v Olomouci. Pochutnáte si u nás nejen na tradiční české kuchyni, ale také můžete vyzkoušet jiné gastronomické speciality. Kvalitní česká a domácí kuchyně: - teplé a studené předkrmy, polévky, speciality - bezmasá jídla - hotová jídla - jídla z ...

Restaurace, pivnice: -pivnice -venkovní zahrádka.

Toužíte ochutnat lahodnou pizzu pečenou na bukovém dřevě a jste z Olomouce a okolí? Pak jste na správné adrese. Náš tým profesionálů je připraven vám splnit vaše labužnické sny. Pizza Nostra vznikla v roce 2013 a její hlavní činností je výroba pravé italské pizzy.Ta je vyráběna z kvalitních čerstvých surovin v unikátní peci na dřevo.Na výrobu ...

Restaurace, pizzerie: - pizza z kamenné pece - oblíbené české minutky - speciality z kuřecího a vepřového masa - těstoviny - zeleninové saláty.

Výroba, prodej: - výrobky studené a teplé kuchyně - pomazánky, saláty - chlebíčky - sekaná - tlačenka - prejt, guláš, řízek

Oáza osobního rozvoje s Živým barem: - restaurace v Raw-veganském stlu se vzdělávacím centrem - kavárna s cukrárnou - vzdělávací centrum - workshopy či přednášky na témata podporující osobní i duševní rozvoj.

Restaurace: - polední menu - pizza - italská kuchyně - víno - catering - pořádání soukromých, firemních akcí a rautů - bowling - kurzy vaření - tématické večery - dětský koutek - mořské akvárium - terasa s grilováním - možnost hudební produkce.

Nově otevřená restaurace v příjemném prostředí. Restaurace: - denní menu, obědy, večeře, - pořádáme firemní večírky, oslavy, promoce. Vhodné prostory pro školení, teambuilding, semináře a kongresy. Konferenční sál s kapacitou 90 míst. Vlastní parkoviště, wi-fi.

Příjemná restaurace / kavárna s venkovním posezením v srdci města Olomouce (v parku) nabízí kromě standardních stravovacích služeb také tyto služby: • svatby • rodinné oslavy • promoce • rauty a bankety • firemní akce, školení a večírky • plesy a bály

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Hostinská činnost Prodej kvasného lihu, konzumního lihu a lihovin

Pohostinství, restaurace: - nekuřácká jídelna - výčepní místnost - hotová jídla, minutky, dietní jídla - možnost pořádat hostiny, oslavy, svatby, rauty, školení atd.

Hostinská činnost Silniční motorová doprava - nákladní provozovaná vozidly nebo jízdními soupravami o největší povolené hmotnosti nepřesahující 3,5 tuny, jsou-li určeny k přepravě zvířat nebo věcí

Restaurace: - 15 druhů poledního menu + minutková česká i zahraniční kuchyně - rozvoz menu po Olomouci zdarma - možnost pořádání svateb, promocí, firemních akcí a smutečních hostin - salonek (30 míst) - WIFI.